Pirmdienas horoskops: 9. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 9. maijam. 

AUNS

Šodien veiksme būs ar tevi, ja apvaldīsi emocijas un visiem jautājumiem pieiesi pēc iespējas racionālāk. Bet, ja ļausies stresam vai uz kādu piktosies, tas tikai atņems enerģiju.

VĒRSIS

Jau no paša nedēļas sākuma aktīvi darbosies, bārstīsi idejas, daudz komunicēsi un iegūsi domubiedrus. Domā par peļņu un jauniem projektiem nākotnei.

DVĪŅI

Šī diena ir lieliska profesionāliem sasniegumiem, tavs darbs tiks augstu novērtēts, būs komplimenti un atzinība. Vakarā palutini savus mīļos ar kādu jauku pārsteigumu.

VĒZIS

Lietišķie projekti var sasaistīties ar ārzemju tēmu, un patlaban ir labs laiks, lai tādus realizētu. Paļaujies uz sen zināmiem cilvēkiem, ar kuriem jau bijusi sadarbība.

LAUVA

Rūpīgi jāsaplāno dienas darbi, jo daudz darāmā arī mājās. Iespējams, jāpalīdz kādam no tuviniekiem vai pašam jākārto darīšanas ar iestādēm vai bankām.

JAUNAVA

Tev patīk, ja viss perfekti, bet tā nemaz tik bieži negadās. Ļoti iespējams, ka tava kartības mīlestība tiks ignorēta un tas kaitinās. Mēģini distancēties no negācijām.

SVARI

Nedēļa sākas veiksmīgi. Daudz pozitīvisma un pavasarīga viegluma, kas netraucēs, bet pat tieši otrādi – palīdzēs saprasties ar cilvēkiem profesionālajās tēmās.

SKORPIONS

Tu esi pragmatisks cilvēks un loģika ir tava stiprā puse, taču kādā brīdī emocijas var ņemt virsroku. Kāds no kolēģim vai darījumu partneriem rīkojas nevīžīgi. Kā gan nepiktoties?

STRĒLNIEKS

Tev piemīt dabas dots talants sarunāties ar cilvēkiem, pārliecināt un organizēt. Iesaisties jaunos, ienesīgos projektos, vēlāk tavs darbs un idejas tiks adekvāti novērtētas.

MEŽĀZIS

Kaut gan tev patīk pamatīgums, patlaban nav laika ilgi domāt, jo jādarbojas ar pilnu jaudu. Būs idejas, būs enerģija, bet mazliet kaitinās kolēģu vai partneru lēnīgums.

ŪDENSVĪRS

Ir vērts pievērsties kāda projekta izstrādei vai biznesa plāna rakstīšanai. Iespējamas interesantas domas par peļņu, kuras vajag attīstīt un veikt aprēķinus.

ZIVIS

Nedēļa sākas ar jaunām idejām, kas prasās pēc realizācijas. Pie kuras ķerties? Kuru atlikt? Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad konsultējies ar cilvēkiem, kuriem uzticies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu