Otrdienas horoskops: 10. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 10. maijam. 

AUNS

Var pavērties jauni ceļi ar labām iespējām nopelnīt. Uz darbošanos tu neesi skubināms un arī ideju tev netrūkst, satiksi īstos cilvēkus, kas gribēs atbalstīt un iesaistīties.

VĒRSIS

Līdzās būs cilvēki, kam nav daudz jāskaidro, kas saprot tevi no pus vārda un uztver ideju būtību. Tā ir laba sajūta un prieks darboties un sadarboties.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā risināmi svarīgi jautājumi un ļoti iespējams, ka viss nebūs tā, kā biji iecerējis. Paņem pauzi, apdomā jaunu plānu, apspriedies ar kolēģiem.

VĒZIS

Darbā vai biznesā var izveidoties sarežģītas situācijas: kāds apsola un neizdara, kāds izdara, bet – pa roku galam. Tev tas nav pa prātam. Noderēs draugu un domubiedru atbalsts.

LAUVA

Parādīsi savu profesionalitāti, pulcēsi domubiedrus, kolēģi atzīs tavu autoritāti, kādam var uzrasties jauni darījumu partneri. Būs gandarījums un lepnums par paveikto.

JAUNAVA

Visu pasauli pēc savas vēlmes un sistēmas nesakārtosi, tāpēc patlaban labāk samierināties. Dari to, kas pašam darāms, un citu pienākumos vai atbildības jomā nejaucies.

SVARI

Tavām idejām ir sava cena un darba procesā ieguldītajam pūlēm arī. Ja novērtējums materiālā izteiksmē nav adekvāts, tad arī projekti sāk buksēt. Jārunā par finansēm.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā neliela spriedze. Katram ir savas metodes un tu arī atradīsi to īsto, kas palīdz atjaunot un noturēt emocionālo līdzsvaru. Sarežģītās situācijas atrisināsies.

STRĒLNIEKS

Nekreņķējies, ja darbā vai biznesā kaut kas bremzējas - ar sparīgumu un cītību daudzi šķēršļi ir pārvarami. Labāk veiksies ātri realizējamos pasākumos.

MEŽĀZIS

Labas peļņas iespējas un tas jāizmanto. Ja kaut kas neizdodas, tad, iespējams, neesi kopā ar īstajiem cilvēkiem – varbūt jāmaina darbs, varbūt jāmeklē citi kompanjoni.

ŪDENSVĪRS

Ja darbi bremzējas, nepūlies, bet nogaidi. Vienmēr nevar idejas bārstīt kā no pārpilnības raga. Reizumis vajag iet maziem solīšiem un reizēm vajag apstāties un apdomāt.

ZIVIS

Izvēlies pareizos sadarbības partnerus. Tādus, kas tavu domu saprot no pus vārda un ir gatavi ar aizrautību darboties kopīgā projektā. Jāuzmanās no strīdiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu