Ceturtdienas horoskops: 18. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 18. maijam.

AUNS

Lieliski parādīsi plānotāja un stratēģa spējas. Prātā var nākt kreatīvas un neparastas idejas. Ļauj vaļu fantāzijai, tā aizvedīs tevi pa pareizo ceļu pie sen kārotā mērķa.

VĒRSIS

Pastāv iespējas satikt jaunus sadarbības partnerus un strauji sākt darbu pie kāda pelnoša projekta. Tomēr vajadzētu tempu piebremzēt un vēlreiz visu izrēķināt, lai nekļūdītos.

DVĪŅI

Tu esi sabiedrisks cilvēks, tāpēc lietišķie kontakti veidosies viegli un sekmīgi. Kādam iespējama laba sadarbība ar ārzemēm: darījumu sarunas, projekti, komandējums.

VĒZIS

Rūpīgi jāseko līdzi visiem lietišķiem jautājumiem un jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm. Vienalga vai runa par darījumu dokumentiem vai komunālajiem jautājumiem.

LAUVA

Ļoti piedomā pie tā, ko runā, vai labāk izmanto iespēju paklusēt un nestāstīt visu, ko esi uzzinājis. Apkārt ceļo nepatiesa vai nepārbaudīta informācija. Var izveidoties neveiklas situācijas.

JAUNAVA

Šodien darbā vai biznesā palēnām, pamazām... Lielus, svarīgus pasākumus neplāno un pie jauniem projektiem pagaidām neķeries, drīzāk jāmeklē sadarbības partneri nākotnes iecerēm.

SVARI

Profesionālajā jomā izcelsies ar skaidru redzējumu par attīstību, konkrētu plānu un idejām, par ko saņemsi daudz komplimentu. Tikai nekļūsti iedomīgs, un neatslābsti.

SKORPIONS

Risināmi vairāki jautājumi vienlaikus – gan darbā, gan mājas dzīvē. Ļoti iespējams, ka šodien pareizākos lēmumus pieņemt palīdzēs intuīcija.

STRĒLNIEKS

Lietišķajā jomā skaties uz priekšu – ko vēlies paveikt nākotnē. Esošajā spēles laukumā var kļūt par šauru, turklāt bankas kontā gribētos redzēt lielāku summu.

MEŽĀZIS

Darbā var nākt pārmaiņas un rasties negaidītas situācijas, kuras vajadzētu izmantot savā labā. Vakarā daudz darāmā mājas saimniecībā, taču arī par sirdslietām nedrīkst piemirst.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā pienākumu pāri pārēm, bet ar ienākumiem būsi apmierināts. Varbūt pat bankas īsziņas par konta papildinājumu būs iepriecinošākas, nekā cerēji.

ZIVIS

Daži cilvēki ir „laika zagļi”, kas vēlas tērzēt par nebūtiskām lietām un paņem spēkus un enerģiju. Turies no tādiem tālāk, un domā vairāk par sevi un savām interesēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu