Kardašjanu māsiņa salauzusi savu miljons dolāru vērto saderināšanās gredzenu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kourtneykardash

Amerikāņu šovbiznesa zvaigzne Kortnija Kardašjana, kura pērnā gada izskaņā saderinājās ar mīļoto vīrieti, bundzinieku Trevisu Bārkeru, atklāja, ka nejauši sabojājusi iespaidīgo gredzenu. 

Kardašjanu māsiņu jaunā šova sērijā Kortnija bija redzama bez iespaidīgā saderināšanās gredzena, kas izmaksājis aptuveni 1 miljonu ASV dolāru (aptuveni 960 tūkstoši eiro). Vaicāta, kāpēc tas vairs nemirdz viņas zeltnesī, Kardašjana atklāj, ka tas šobrīd tiek labots.

Aprakstot notikušo, Kortnija atzina, ka tā ir, iespējams, viena no briesmīgākajām lietām, ko viņa savā dzīvē izdarījusi. "Es sēdēju uz grīdas un locīju drēbes. Es noņēmu gredzenu un noliku to sev blakus, domājot, ka tas tur būs drošībā. Pēc tam man nācās kaut ko noņemt no skapjaugšas, un, kad kāpu lejā, es uzkāpu gredzenam virsū. Es stundām histēriski raudāju, un tikai tad piezvanīju Trevisam," atklāj Kardašjana, kura saņēma mierinājuma vārdus no mīļotā.

"Tas gredzens ir pati skaistākā lieta, kas man jebkad piederējusi, - kā es kaut ko tādu varēju izdarīt?" šovā sevi šausta Kortnija. 

Atgādinām, ka Kardašjana un Bārkers ir ilggadēji draugi, taču romantiskas attiecības sāka pagājušā gada sākumā.

43 gadus vecajai realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigznei ir trīs bērni no attiecībām ar Skotu Disiku - abi bija kopā vairāk nekā 10 gadus, taču tā arī neapprecējās.

Arī Bārkers ir tēvs diviem bērniem no iepriekšējās laulības ar modeli Šannu Moakleri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu