Forums "Līdere" tuvojas: Svinēsim piecu gadu jubileju!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Forums "Līdere 2021"
Forums "Līdere 2021" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau pavisam drīz skatītāju tūkstošus atkal pulcēs vērienīgais sieviešu iedvesmas un izaugsmes pasākums “Forums Līdere”.

Saules stari atstāj aizvien siltāku nospiedumu, putnu dziesmas top skaļākas un skanīgākas un zaļums visapkārt pieņemas košumā - tas ir signāls, ka vairs nav ilgi jāgaida līdz sieviešu izaugsmes un iedvesmas pasākumam “Forums LĪDERE 2022”. Neskatoties uz pandēmijas ieviestajām korekcijām, pasākums skatītājas priecējis četrus gadus pēc kārtas un kļuvis par mīlētu un gaidītu notikumu. Šogad tas solās būt vēl īpašāks, “Forums LĪDERE” svinot apaļo piecu gadu jubileju, kas tiks grandiozi atzīmēta 27. maijā Ķīpsalas izstāžu hallē, solot daudz pārsteigumu un iedvesmas visas dienas garumā.

Foruma piecu gadu jubilejas svinības solās būt vērienīgas daudzējādā ziņā. Pirmkārt, pasākumā piedalīsies līdz šim lielākais klātienes apmeklētāju skaits - 1700. Sagaidāms, ka attālināti “Forums LĪDERE” šogad vēros vairāk nekā 100 000 skatītāju. Otrkārt, apmeklētājas visas dienas garumā gaida dažādi pārsteigumi, muzikāli priekšnesumi, kulināri baudījumi, īpašie piedāvājumi no pasākuma atbalstītājiem un daudz kas cits. Treškārt, nedrīkst aizmirst par foruma galveno daļu - 15 harismātisku lektoru uzstāšanos, kuri iedvesmos sapņot drošāk un sasniegt vairāk.

Gluži kā iepriekšējos gadus “Forums LĪDERE” programma iedalīta trīs lielos blokos. Pirmais no tiem ir par profesionālo izaugsmi. Lektoru prezentācijas šajā daļā vīsies ap tādām tēmām kā līdztiesība, sieviete politikā, kā top līdere. Pasākuma otrā daļa veltīta attiecībām un ģimenei. Tajā lektori atklās, kā savienot karjeru, mīlestību un sapņus, runās par depresijas dažādajām sejām, sievietes sirdi no emocionālā un fiziskā skatupunkta, pastāstīs, cik daudz tango var pateikt par partnerattiecībām un kāpēc tas mums ir jāzina. Savukārt “Forums LĪDERE” noslēdzošā daļa akcentē sievietes personisko attīstību, mudinot sapņot drošāk. Lektori dalīsies savā pieredzē, stāstot, ka par stiprām nepiedzimst, jebkuram jaunam sākumam līdzi nāk bailes, atklās, kā iemīlēties sevī, ieskatoties nāvei acīs, kā no iekšējā cietuma sasniegt garīgās brīvības virsotnes.

“Forums LĪDERE” dibinātāja Solvita Kabakova pasākumu dēvē par sieviešu svētkiem un aicina šo dienu, 27. maiju, veltīt tikai un vienīgi sev. “Tik, tik tuvu ir tas brīdis, kad mēs tiksimies “Forums LĪDERE”, tāpēc ir pēdējais laiks nopirkt jaunu kleitu, kurpes, noskaņoties un atbrīvot sev kalendārā šo vienu dienu, ko veltīsi tikai sev. Pasākums šogad solās būt ļoti īpašs, jo svinam foruma piecu gadu jubileju, tāpēc aicinu ikvienu Latvijas aktīvo, uz izaugsmi vērsto sievieti mums pievienoties un baudīt “Forumu LĪDERE” kopā.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu