Kas mūs pievīla? Zināms, kurā vietā Eirovīzijas pirmajā pusfinālā ierindojās "Citi zēni"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Citi zēni" Eirovīzijas pirmajā pusfinālā
Grupa "Citi zēni" Eirovīzijas pirmajā pusfinālā Foto: AFP/SCANPIX

Pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma Latvijas pārstāji "Citi zēni" šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā dalīja 13. un 14. vietu kopā ar Dāniju, liecina pusfinālu balsojuma rezultāts.

Pēc Eirovīzijas oficiālajiem datiem, žūrija un skatītāji Latvijai pirmajā pusfinālā piešķīruši 55 punktus. Arī Dānija saņēmusi tikpat punktu, abām valstīm dalot 13./14. vietu no kopumā 17.

Žūrija piešķīra "Citiem zēniem" 39 punktus (12 punkti no Portugāles, 4 punkti no Moldovas, Islandes un Grieķijas, 3 punkti no Slovēnijas un Bulgārijas, 2 punkti no Armēnijas, Šveices un Lietuvas, un 1 punkts no Austrijas), bet no skatītājiem vien 16 punktus (10 punkti no Lietuvas, 5 punkti no Ukrainas un 1 punkts no Nīderlandes).

Jau ziņots, ka Latvijas pārstāvji, grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad" nekvalificējās Eirovīzijas finālam. Šī bija piektā reize pēc kārtas, kad Latvijai neizdodas pārvarēt pusfināla barjeru.

Video: grupas "Citi zēni" uzstāšanās Eirovīzijas pirmajā pusfinālā

Pēc rezultātu paziņošanas grupa "Citi zēni" savā oficiālajā "Twitter" kontā pateicās visiem par atbalstu un atzina, ka izdarīja visu, ko varēja.

11. maija agrā rītā grupa publiskoja plašāku komentāru, kārtējo reizi uzsverot, ka viņu pusē kļūdu nebija un visu izšķīra gaume.

Arī ļaudis sociālajos tīklos teju vienbalsīgi atzina - grupas priekšnesums bija pārliecinošs.

Šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvaras laurus plūca Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Stefania".

Foto: Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu