Piektdienas horoskops: 13. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 13. maijam. 

AUNS

Kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem – viņu nolūkiem un domām. Ja rodas sarežģītas situācijas, vērsies pēc padoma vai atbalsta pie saviem labākajiem draugiem.

VĒRSIS

Šodien daudz jāpaspēj un jāsaplāno, lai vēlāk varētu darīt to, ko pašam labpatīk. Vilinās jaunas tāles un svešas, eksotiskas zemes. Padomā par atvaļinājumu un ieskaties ceļojumu portālos.

DVĪŅI

Piektdiena ir klāt! Šodien gan vēl daudz pienākumu, taču darbosies ar iedvesmu, jo priekšā divas brīvas dienas. Apspriedies ar ģimeni vai draugiem, ko lietderīgu pasākt.

VĒZIS

Ja kārtojami lietišķie jautājumi, labi sagatavojies, jo darīšanas iestādēs un bankās neveiksies tik raiti kā gribētos. Toties privātajā dzīvē sirsnība un stabilitāte.

LAUVA

Esi gatavs izaicinājumiem, bet sargies no pārsteidzības. Jābūt piesardzīgam, kārtojot finanšu darīšanas, un jāpievērš uzmanība juridiskiem jautājumiem.

JAUNAVA

Pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Ģimenes cilvēkiem mīlestība un sirds siltums, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas un kaislības. Piektdienas vakars – kā radīts romantikai.

SVARI

Vajadzētu kaut ko mainīt profesionālajā jomā un darīt citādāk, nekā līdz šim. Atradīsi domubiedrus jaunu ideju realizācijai, tikai lūkojies, lai darāmajam ir atdeve arī materiālā izteiksmē.

SKORPIONS

Prātā dažādi biznesa plāni – kā pavairot ienākumus, un kur ieguldīt. Daudz pārdomu arī saistībā ar privāto dzīvi. Izrunājies ar mīļoto un svarīgās lietās uzticies intuīcijai.

STRĒLNIEKS

Lai ko tu būtu iecerējis, pārdomā un parēķini. Sevišķi uzmanīgam jābūt finanšu jomā. Labāk pietaupīt, nevis tērēt. Vakarā jauka atpūta kopā ar cilvēkiem, kas saprot tevi no pus vārda.

MEŽĀZIS

Darbā vai biznesā orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem - ar rezultātu vēlāk būsi apmierināts. Svarīga arī privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, bet pāriem mīlestībā jauna dzirksts.

ŪDENSVĪRS

Vislabākie padomi, iespējams, nāks no ģimenes un tuviniekiem. Savējie – tas ir spēks un atbalsts. Arī tad, ja vajag padomu darba vai biznesa jautājumos.

ZIVIS

Lieliska diena, lai veidotu kontaktus un parādītu, ka esi spilgta personība. Veiksme karjerā vai biznesā, taču var traucēt emocijas. Neļauj tām vaļu, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu