Sestdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 14. maijam. 

AUNS

Attiecībās iespējamas kādas peripetijas. Ja rodas nesaprašanās, tad izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm, tad dzīvē var ienākt kas skaists.

VĒRSIS

Atpūties un izklaidējies, to darba nedēļas laikā esi godam nopelnījis. Dodies uz kultūras pasākumu vai klubu. Izejot sabiedrībā, par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

DVĪŅI

Šo dienu vadi rāmi, bez lielām aktivitātēm un sabiedriskošanās, tā tikai velti iztērēsi laiku. Laba grāmata, labs koncerts, filma vai izrāde sniegs daudz vairāk pozitīvu emociju.

VĒZIS

Ļoti aktīva, rosīga un optimistiska diena. Organizē pasākumu draugiem – ballīti vai izbraucienu. Prieks un gandarījums arī no iesaistīšanās labdarības projektos.

LAUVA

Tavs nams – tava pils, un pavasaris ir spodrības laiks. Diena paies darbojoties saimniecībā: kaut kas jāsakārto, jāuzpoš. Ja ir dārzs, tad jāsēj un jāstāda.

JAUNAVA

Visu uzmanību veltīsi privātajai dzīvei – daudz kaislību, daudz mīlestības, daudz iedvesmas. Vajag sarīkot romantisku pasākumu, bet brīvajiem ļaudīm atvērt sirdi brīnumam.

SVARI

Daudz darba mājās un, iespējams, risināmi arī attiecību jautājumi. Nepieņem sasteigtus lēmumus, un pirms ko teikt, apdomā. Visu iespējams mierīgi izrunāt.

SKORPIONS

Svarīga privātā dzīve. Mājās saimnieciskas rūpes, bet arī sirdslietas nevajag atstāt novārtā. Pavasaris iedvesmo un liek sirdij pukstēt straujāk. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Var nākties risināt sarežģītas situācijas un pieņemt būtiskus lēmumus attiecību jomā. Ir vērts ieklausīties draugu padomos un izrunāties ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Prieks no izbrauciena vai neliela ceļojuma un kādu no tuvējām kaimiņvalstīm labā kompānijā. Atpūtīsies pēc spraigas darba nedēļas, izvēdināsi galvu un smelsies enerģiju.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies mājas darbiem, palutini ģimeni, ja ir dārzs – tad laiks sējai un stādīšanai. Vakarā aicini ciemos draugus vai dodies uz klubu – jauks vakars, jaukā kompānijā.

ZIVIS

Gribēsi palutināt savus mīļos, iegādāties ko skaistu priekš sirds. Mājās dažādi saimniecības darbi, kurus darīsi ar prieku un arī ģimene labprāt iesaistīsies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu