Valteru ģimene un draugi gatavo jaunu albumu ar Čaka dzeju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau maija beigās tiks prezentēts 10 kompozīciju albums "Savādā meitene", kuru komponists Egons Valters radījis ar dzejnieka Aleksandra Čaka spilgtajiem dzejoļiem.

Pirmā no kompozīcijām, kas jau šobrīd tiek nodota klausītāju vērtējumam, ir Egona Valtera vecākā dēla Laura Valtera iedziedātā "Mīlētāja dziesma". Dziesmai tapis arī video, ko veidojis Andis Sipjāgins.

"Čaks uzrunā mani tik sen... jau no skolas laikiem. Ar renstelēm un noteku caurulēm, saulrieta saskrāpētām debesīm, ar piedūmotiem krogiem, savādām meitenēm un citiem spilgtiem dzejas tēliem. Uzrunā un nelaiž vaļā. Tāpēc ik pa brīdim ir tapušas dziesmas, kas tagad pulcējušās vienkopus albumā "Savādā meitene"," stāsta dziesmu autors Egons Valters.

"Savādā meitene"
"Savādā meitene" Foto: publicitātes

Albumā kompozīcijas iedziedājuši Egona dēli Lauris un Krišjānis Valteri, kā arī Madara Orola, Uldis Veigurs. Tā ieskaņošanā piedalījušies talantīgie mūziķi: Jānis Miltiņš (taustiņinstrumenti, dziesmu aranžijas), Jānis Rubiks (kontrabass, basģitāra), Dmitrijs Tarasovs (ģitāras), Krišjānis Bremšs (sitaminstrumenti), Uldis Veigurs (saksofons), Tomass Ančs (čells). Par albuma skaņu rūpējās Didzis Simanovičs un Reinis Kārkliņš, dizainu veidoja Lauris Kalniņš.

Albuma "Savādā meitene" prezentācijas koncerts notiks Saldus mūzikas skolas akustiskajā zālē, 29. maijā plkst.17:00. Biļetes vēl ir pieejamas www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu