Kultūrvietā "Tu jau zini kur" "Blockhead" un "Arms and Sleepers"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Blockhead"
"Blockhead" Foto: publicitātes

28. maijā Eiropas turneju ar koncertu Rīgā, kultūrvietā "Tu jau zini kur" (Tallinas ielā 10-3) noslēgs hiphopa mākslinieks "Blockhead", kurš skatuvi dalīs ar vairākkārtēju viesi Latvijā, audiovizuālo projektu "Arms and Sleepers".

"Blockhead" ir hiphopa producents un mūziķis no Manhetenas Ņujorkā. Viņa jaunākais soloalbums "Space Werewolves Will Be The End Of Us All", iznācis 2021. gada septembrī (Future Archive Recordings), ir saņēmis kritiķu atzinību tādos medijos kā BBC un KEXP. Ļoti veiksmīga arī bijusi "Blockhead" sadarbība ar amerikāņu reperi Aesop Rock, kas rezultējās 2021. gada novembrī izdotajā albumā "Garbology" (Rhymesayers). Koncertā skatītāji un klausītāji piedzīvos eklektisku elektroniskās mūzikas performanci, kas tiks paspilgtināta ar videoprojekcijām un gaismu elementiem, un aptvers mūziķa 20 gadus ilgo un radošo darbību mūzikā.

Allaž mainīgo "Arms And Sleepers" kodolu veido divi bostonieši — Mirza Ramičs (Mirza Ramic) un Makss Lūiss (Max Lewis), kuri kopš apvienības sākuma 2006. gadā savā mūzikā nemitīgi ieviesuši arvien jaunas skaņas, atsauces, instrumentus un ritmiskos zīmējumus, šādi variējot ar daudzo ierakstu un koncertuzstāšanos radīto noskaņu. 28. maijā koncertā uzstāsies viens no audiovizuālā projekta dalībniekiem Mirza Ramičs.

"Arms And Sleepers" koncerti pirmo reizi Latvijā notika 2011. gadā.

Koncerts notiks 28. maijā pulksten 20:00. Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā bezrindas.lv. Koncerta dienā un uz vietas biļetes tiks pārdotas par dārgāku cenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu