Valsts policija martā Kurzemes reģionā izņēmusi 48 000 cigarešu un alkoholu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kontrabandas cigaretes.
Kontrabandas cigaretes. Foto: Valsts policija

Valsts policija martā Kurzemes reģionā izņēmusi 48 000 cigarešu, 33 litrus kandžas un 760 litrus brāgas, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Minētās preces izņemtas Dienvidkurzemes novadā un Liepājā. Izņemta arī skaidra nauda, kas, iespējams, iegūta nelikumīgā veidā, un automašīna, kas tika izmantota noziedzīgu nodarījumu veikšanai.

Šā gada martā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas uz aizdomu pamata par to, ka sieviete Liepājā nodarbojas ar nelikumīgu tabakas izstrādājumu apriti, veica viņas aizturēšanu.

Tāpat šā gada martā Dienvidkurzemes novadā tika aizturēts vīrietis un sieviete uz aizdomu pamata par nelikumīgu alkoholisko dzērienu ražošanu un glabāšanu.

Izmeklēšanas turpinās.

Saskaņā ar Krimināllikumu, bargākais sods par šādu noziedzīgu nodarījumu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu