Otrdienas horoskops: 17. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 17. maijam. 

AUNS

Ienākumi vairosies. Taču naudas lietās esi rūpīgs un apdomīgs, neaizņemies un neaizdod draugiem, var rasties neveiklas situācijas. Vakarā pievērsies sportiskām aktivitātēm.

VĒRSIS

Laba diena jauniem kontaktiem, jo ātri sapratīsies ar līdzcilvēkiem. Pastāv iespējas izveidot ražīgu sadarbību tepat vai iesaistīties interesantos ārzemju projektos.

DVĪŅI

Trauksmaina diena. Neskaitāmi tālruņa zvani, īsziņas, e-pasti... Vakarā gribēsi pabūt vienatnē. Izslēdz telefonu un dodies garākā pastaigā vai izbrauc kādu loku ar divriteni.

VĒZIS

Saistībā ar lietišķo jomu mazliet nemierīgas sajūtas. Ja kārtojami kādi jautājumi iestādēs, labi sagatavojies. Ja jāpārtrauc kāda iepriekšējā sadarbība un jāveido jauna – dari tā.

LAUVA

Ir iespējas parādīt visus savus talantus. Komplimentu netrūks, un tas sniegs gandarījumu un enerģiju darboties vēl aktīvāk. Dienas beigās iespējami romantiski piedzīvojumi.

JAUNAVA

Svarīgi, kas ir tie cilvēki, ar kuriem kopā darbojies vai plāno kādus nākotnes projektus. Ja rodas bažas par viņu ieinteresētību, tad jāmeklē citi sadarbības partneri.

SVARI

Sirds ilgojas pēc jauniem plašumiem, prāts izslāpis pēc jaunām zināšanām. Piemērots laiks mācībām, semināriem, komandējumiem vai tālāka ceļojuma plānošanai.

SKORPIONS

Jāpievērš uzmanība finansēm. Pārskati ienākumus un izdevumus, vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt, un vai visi rēķini laikus apmaksāti. Iespējams, jārisina saimnieciski jautājumi.

STRĒLNIEKS

Iesaisties jaunos projektos un ieskaties bankas kontā – visticamāk, būs gandarījums par to, ka tavs darbs ir novērtēts. Ja tā nav, tad varbūt vajadzīgi citi sadarbības partneri.

MEŽĀZIS

Ja šķiet, ka esošajā darbavietā vai projektā nav materiālās atdeves, tad jāmeklē jauni varianti. Pārskati darba sludinājumus un pie reizes arī kursu piedāvājumu. Iespējams, jāmācās kas jauns.

ŪDENSVĪRS

Ja rodas tā „vissirslikti” sajūta, tad esi objektīvs, un centies saskatīt šīs dienas gaišo pusi. Iespējamas interesantas idejas par ienākumu palielināšanu, jaunas zināšanas un pieredze.

ZIVIS

Saspringtās situācijās noskaiti līdz desmit un ieklausies oponentu viedokļos. Strīdi vai apvainošanās rezultātu nedos. Pievērsies ienākumu pavairošanai un jaunu iemaņu apgūšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu