Renārs Zeltiņš nenožēlo brieža tetovējumu, kas rotā viņa muguru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Renārs Zeltiņš.
Renārs Zeltiņš. Foto: Edijs Pālens/LETA

Boksera Maira Brieža izgājieni un izteikumi pēdējā laikā pamatīgi patukšojuši viņa fanu rindas - daudzi pat izmet miskastē cepuri no sportista kolekcijas. Taču kas sakāms šovmenim Renāram Zeltiņam, kura muguru rotā brieža tetovējums?

Šovmenis Renārs Zeltiņš 2018. gadā pirms boksera Maira Brieža cīņas pret ukraini Oleksandru Usiku paziņoja, ka Usika uzvaras gadījumā viņš uz muguras uztetovēs briedi. "Dzīvība. Laiks. Izvēle. Mēs varam būt pateicīgi par dzīvību, kas dota, laimīgi par mums atvēlēto laiku un censties tajā izdarīt pareizās izvēles. Mairis savu izvēli ir izdarījis - ar cīņassparu, darba ētiku un panākumiem viņš mudinājis jauniešus sākt sportot, ar savu vareno stāstu ir iepriecinājis un aizrāvis tūkstošiem cilvēku un devis iespēju izdarīt izvēli mums. Lepoties," toreiz sociālajos tīklos rakstīja šovmenis, atrādot visiem savu iespaidīgo tetovējumu.

Nu uz žurnāla "Kas Jauns?" jautājumu, ko pēc Maira Brieža izteikumiem tagad darīs ar tetovējumu, Zeltiņš atbild strikti – viņš boksera viedokli nekomentēs. Turklāt tetovējums nemaz neesot veltīts slavenajam bokserim.

“Šādu simbolu vēlējos sev uztetovēt jau sen, bet ziņa par it kā zaudētajām derībām bija šovs. Es taču esmu viens no labākajiem izjokotājiem valstī, man ir prieks izjokot citus un mazliet sajaukt visiem prātu. Un šī bija viena no tādām reizēm,” smejas Renārs Zeltiņš.

Zeltiņš apgalvo, ka tetovējuma ideja radusies jau 2015. gadā, iedvesmojoties no kāda jaunieša teiktā par dzīves jēgu: “Mums katram dzīvē ir dotas trīs lietas: dzīvība, laiks un izvēle. Bet noteikt savu dzīvi varam tikai ar trešo – ar savu izvēli, ar to, ko izvēlamies." Zeltiņš šos vārdus papildināja ar briedi, jo, viņaprāt, tas simbolizē cildenumu, bet tā ragi – spēku un laušanos cauri visdažādākajiem šķēršļiem dzīves laikā.

"Līdz ar to šim tetovējumam nav sakara ar Mairi Briedi, un es nepavisam nenožēloju, ka esmu tādu veicis," skaidro šovmenis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu