Trešdienas horoskops: 18. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 18. maijam. 

AUNS

Var nākt kādas pārmaiņas profesionālajā jomā: jauns darbs vai jauni apstākļi un uzdevumi esošajā vietā. Lūkojies uz finansiālo izdevīgumu un neuzņemies papildus pienākumus tāpat vien.

VĒRSIS

Darbā daudz pienākumu un liela atbildība. Taču ir labas iespējas izcelties, izvirzīties un saņemt nopietnu karjeras piedāvājumu. Iespējamas arī jaudīgas biznesa idejas.

DVĪŅI

Šodien spīdēsi ar jaunām iecerēm, un tieši tās visi no tevis gaida. Ja kaut kas bremzējas, tad atliec uz vēlāku laiku. Kādam var nākties risināt attiecību jautājumus – tad svarīgi no sirds izrunāties.

VĒZIS

Darbā vai biznesā panākumi un labas idejas – dari tās zināmas plašākam cilvēku lokam. Iespējams, rodas jauni sadarbības partneri vai atjaunojas kādi senāki kontakti.

LAUVA

Prātā var ienākt interesantas domas, atklāsmes, peļņas varianti. Veiksme būs ar tevi un līdzās cilvēki, ar kuriem kopā ieceres realizēt. Uzņemies organizatora lomu.

JAUNAVA

Vari kārtot darīšanas iestādēs, bankās, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja kādas situācijas sagādājušas rūpes, tad ar loģiskiem un pārliecinošiem argumentiem ir iespējas tās atrisināt.

SVARI

Darbā vai biznesā var izveidoties jauna sekmīga sadarbība vai nostiprināties jau esošā. Ja esi nonācis situācijā, kas balansē uz konflikta robežas, šī diena laba izlīgumam.

SKORPIONS

Enerģijas krājumi reizēm mēdz izsīkt... Šodien mazliet piebremzē - darbs nav zaķis, neaizbēgs. Izdari pašu nepieciešamāko vai to, kur lielāka atdeve finansiālā izteiksmē.

STRĒLNIEKS

Tu esi sabiedrisks cilvēks, proti saprasties, proti sarunāt, tāpēc dažādi lietišķie kontakti veidosies viegli. Labs laiks sadarbībai ar ārzemēm: darījumiem, projektiem, komandējumam.

MEŽĀZIS

Mēģini izvirzīties darbā un karjerā. Tikai rīkojies ar apdomu, jo straujai rīcībai šis laiks nav piemērots. Steigā iesāktie projekti var izčākstēt kā putas jūrmalā.

ŪDENSVĪRS

Ja kārtojami lietišķie jautājumi, tad jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm. Vienalga vai runa par darījumu līgumiem, komunālajiem vai kādiem citiem jautājumiem.

ZIVIS

Darbu daudz un ar ienākumiem būsi apmierināts. Taču liela slodze dara savu – var rasties stress un neapmierinātība. Pievakarē dodies garākā pastaigā vai dabā izvēdināt galvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu