Ceturtdienas horoskops: 19. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 19. maijam.

AUNS

Darbā vajadzēs palīdzēt kolēģiem – kādam ar padomu, kādam ar konsultācijām par tehnoloģiju izmantošanu. Arī pats papildināsi zināšanas, veikli atrodot informāciju tīmeklī.

VĒRSIS

Veiksmīga diena - daudz ideju un daudz kontaktu, bet jāpievērš uzmanība juridiskām lietām. Uzmanīgi izlasi visu, ko paraksti. Ja nepieciešams, taujā padomu draugiem.

DVĪŅI

Tu esi komunikācijas virtuozs, un kurš gan vēl labāk par tevi spēs pārliecināt kolēģus vai darījuma partnerus par jaunu projektu lietderību. Taču lūkojies arī uz materiālo izdevīgumu.

VĒZIS

Diena piemērota mācībām. Ir labs laiks, lai apgūtu jaunas tehnoloģijas, kas noderēs gan darbā, gan sadzīvē. Rosīsies enerģiski un parādīsi kolēģiem, ko nozīmē strādāt ar atdevi.

LAUVA

Tu savā dziļākajā būtībā esi līderis, taču šoreiz kopējās lietas labā darbā vai biznesā var nākties mazliet piekāpties. Kas jādara, tas jādara – vēlāk par paveikto būs gandarījums.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā viegli veidosi kontaktus un droši vadīsi procesus līdz vēlamajam rezultātam. Vienīgi ļoti precīzam jābūt, ja kāds projekts saistās ar ārzemju tēmu.

SVARI

Radošas idejas. Šodien jāliek pamati sadarbībai ar potenciālajiem sponsoriem un atbalstītājiem. Vai arī jāpēta, kādi atbalsta mehānismi tavai iecerei varētu būt pieejami.

SKORPIONS

Ir iespējas satikt jaunus sadarbības partnerus un sākt darbu pie ienesīga projekta. Ja arī šķiet, ka viss jāpaspēj tūdaļ, vajadzētu tomēr iet pamazām, soli pa solim, lai nekļūdītos.

STRĒLNIEKS

Šodien ļoti daudz darāmā – profesionālajā jomā jāmeklē jauna informācija, bet privātajā dzīvē jāizrunājas par to, kas uz sirds. Ja kāds lūdz padomu, tad neliedz to, taču paša intereses pirmajā vietā.

MEŽĀZIS

Tu esi vieds un gudrs cilvēks, taču zināšanas papildināt nekad nav par skādi. Izpēti tiešsaistes kursu piedāvājumu - atradīsi kaut ko noderīgu. Ja tev ir bērni, mazliet jāpalīdz viņiem mācībās.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību naudas lietām. Vai kontā ieskaitīts viss, kam tur jābūt? Vai saņemtie rēķini ir pareizi? Vajadzētu veikt finanšu „auditu”. Vakarā dari to, kas vairo optimismu.

ZIVIS

Diena ar duāliem motīviem. No vienas puses gribētos mieru, no otras – darbā liela rosība, komunikācija, kontaktu veidošana, jaunas iespējas. Vakarā gan rāmi atpūties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu