Patriša publisko savu versiju Eirovīzijas uzvarētājdziesmai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju dziedātāja Patriša (Patrisha) sociālajos tīklos publiskojusi kaverversiju Eirovīzijas uzvarētājdziesmai "Stefania".

Iepriekš Patriša izsauca plašu rezonansi par pausto radio ēterā. 10. maijā dziedātāja "Star FM" raidījumā "Zoopasta" pauda prieku pēc ilgāka laika prezentēt jaunumus radio, ņemot vērā pašreizējos notikumus pasaulē. Patriša atklāja, ka viņas radinieki atrodas gan Krievijā, gan Baltkrievijā, gan arī Ukrainā, taču, atbildot uz raidījuma vadītāju jautājumu par situāciju viņas ģimenē, Patriša konkrētu pozīciju nenorādīja, sakot, ka "ir par mieru, negribot būt neviena pusē".

Dzirdētais samulsināja gan radījuma vadītājus Jāni Romanovski un Baibu Sipenieci-Gavari, gan radio klausītājus, kuri pēc tam sociālajos tīklos pauda neizpratni par jaunietes teikto.

Patriša, reaģējot uz sabiedrības spiedienu, sociālajos tīklos publiskoja savu versiju par notikušo, paskaidrojot, ka tikai atbildējusi uz intervijā uzdoto jautājumu, proti, "konteksts ir ārkārtīgi vienkāršs - "sak, tev, Patriša, ir ģimenes sarežģītais stāsts, radinieki dzīvo gan Ukrainā, gan Krievijā, gan Baltkrievijā, tad, lūk, Patriša, pasaki, ko tu par to domā..." Tieši uz šādu jautājumu es arī atbildēju - es esmu pret karu, es esmu pret Putina režīmu, es esmu par mieru". 

Nu Patriša vietnē "Instagram" dalījusies ar savu versiju Ukrainas grupas "Kalush Orchestra" dziesmai "Stefania", kas plūca uzvaras laurus Eirovīzijas dziesmu konkursā šā gada 14. maijā.

"Mieru Ukrainai," pie video raksta Patriša.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu