"Spridzini un atbildi": Dace Pecolli par korgijiem, bankas aplaupīšanu ar Džordžu Klūniju un salauztu sirdi

Foto: jānis škapars tvnet
Gerda Pulkstene
, "Egoiste" redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X

"Egoistes" enerģiskajā rubrikā "Spridzini un atbildi" izaicinājām Iluzionisma teātra, muzeja Mystero dibinātāju un iluzionisti Daci Pecolli. Video uzzināsi, kas ir dārgākā lieta, ko viņa jebkad ir salauzusi, kāpēc vēlas aplaupīt banku ar Džordžu Klūniju un kā skan Daces balss skanīgā latviešu tautas dziesmā!

Rubrikas "Spridzini un atbildi" intervijas noteikumi ir it kā vienkārši, bet tajā pašā laikā, kā video manīsiet, nemaz tik viegli izpildāmi. Personības uzdevums ir, spridzinot balonu, saņemt visnegaidītāko jautājumu, uz kuru uzreiz jāatbild.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Skaties video un uzzini Daces Pecolli atbildes uz šiem jautājumiem!

  • Ja šova laikā burvju cepurē esošo balto trusīti noķertu karalienes Elizabetes II korgijs, ko es iesāktu? 
  • Ja man pār ceļu pārskrien melns kaķis, es...
  • Princips, ko es nemūžam nepārkāpšu, ne par kādiem miljoniem...
  • Noskaiti kādu latviešu tautasdziesmu!
  • Visdārgākā lieta, ko esmu netīšām salauzusi... 
  • Mana pēdējā laika sāpīgākā mācība... 
  • Banku aplaupīšana ar Džordžu Klūniju vai Titānika bojāeja ar Leonardo di Kaprio?
  • Pēdējo reizi smējos līdz asarām... 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dace Pecolli forumā "Līdere" uzstāsies ar iedvesmojošu lekciju par mūzu būšanu un ticību brīnumiem. 

Kad tevi paaicināja būt starp šī gada foruma "Līdere" lekcijām - vai piekriti uzreiz? 

Dace: Kad mani uzaicināja, es uzreiz ļoti nopriecājos, jo, kā visi zina, man ļoti patīk runāt. Smejas. Trakākais, ka man tiks dotas tikai 15 minūtes un es nezinu, kā iekļaušos šajā laikā, bet, jā, es piekritu uzreiz!

Kāpēc piekriti? 

Zini, es esmu sevī sajutusi, ka mans dzīves uzdevums tomēr ir iedvesmot cilvēkus. Pacelt, iedot impulsu, lai cilvēks dara un iet un ceļ. Jo mēs būsim radošāki un aktīvāki, jo interesantāka būs pasaule. Tāpēc nopriecājos par šo doto iespēju un ar gandarījumu to izmantošu!

Tu forumā "Līdere" uzstāsies ar iedvesmojošu lekciju - paver priekškaru, par ko tu runāsi?

Dace: Lekcijā es aizskaršu trīs tēmas, kas veidos vienotu veselumu. Kas arī ir mana dzīve un panākumu process, rezultāts. Pirmkārt, tā ir veiksmīga laulības dzīve. Jā, jā - padalīšos pāris trikos, kas var noderēt visām... Protams, veiksmīgas attiecības nozīmē arī panākumus karjerā, jo kopā ar vīru mēs strādājam 24/7 nu jau 25 gadus. Tas ir vēl sarežģītāks uzdevums. Un tas trešais - sapņi un brīnumi, kas ir neatņemama sastāvdaļa manā dzīvē un karjerā. 

Minēji par veiksmīgas laulības noslēpumiem... Atklāj vienu!

Dace: Es esmu sava vīra mūza. Es neapzināti visus šos laulības gadus esmu dzīvojusi kā sieviete pēc vēdiskās kārtības - kādai jābūt sievai pēc vēdām. Esmu visu laiku vīru iedvesmojusi, ticējusi viņa idejām, esmu kā atbalsts, kā iedvesma kā palīdzīga roka. Vienmēr ar mani var rēķināties, ka es vienmēr pacelšu garu, palīdzēšu arī fiziskā plāksnē.

Runā, ka vismaz trīs reizes dienā jāsaka savam vīrietim, cik viņš ir gudrs. Es saku vairākas reizes dienā. Es to saku arī bieži publiski. Tas vairo viņa enerģētisko spēku.

Es esmu priecīga, ka es esmu bijusi tik gudra, izvēloties tik gudru vīrieti sev blakus. 

Pastāv dažādi pāru uzdevumi šajā dzīvē - mēs esam dvēseles liesmas, kuras ir sanākušas kopā, lai kaut ko radītu. Mēs kopā strādājam, jo mēs kopā radām! Radām vietu, kur var iedvesmoties un kur ir vairāk brīnumu, prieka un pārsteigumu! 

Zinātniski pierādīts, ka brīdī, kad cilvēks notic brīnumam, acu zīlītes paplašinās un ķermenī izdalās organismam veselīga bioķīmiska viela, kas ir dziedinoša. 

Kādi ir tavi, nevis tava vīra sapņi?

Mans vīrs atbrauca uz Latviju pirms 25 gadiem ar vienu koferīti un klauna deguntiņu, un šobrīd mums jau ir 15 t rekvizītu noliktavās un savs burvju teātris un iluzionisma muzejs. 79 dažādās valstīs esam uzstājušies. Tas taču ir sapņa piepildījums... 

Man personīgi ir trīs veidu sapņi - katras dienas sapņi (piemēram, kūciņa un nekas, ka diēta), gada sapņi (šogad gan es vēlos aizbraukt uz Bali) un lielie plāni (man reiz būs burvju muzejs...) Cilvēkam ir jāsapņo un jātic tam, ka tie piepildīsies, kaut liekas tas brīnums!

Patiesībā mans sapnis nav bijis būt par burvju mākslinieci, tas ir mana vīra sapnis, es to palīdzu realizēt. Es vēlos būt dziedātāja... It kā par vēlu? Nē, jo man tikai tagad ir ko teikt!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai piepildās sapņi, un uz tikšanos forumā "Līdere", kas notiks jau 27. maijā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu