90. gadu sekssimbols Karmena Elektra pievienojusies "OnlyFans"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mavrixphoto.com/Scanpix

Amerikāņu modele un aktrise Karmena Elektra, kura nesen atzīmēja 50. dzimšanas dienu, pievienojusies populārajai vietnei "OnlyFans".

Kā vēsta "Page Six", Elektra piedāvās saviem sekotājiem "ekskluzīvu pieeju jautram, interesantam un draiskam saturam".

Par 90. gadu simbolu dēvētā Elektra, kura filmējusies "Pludmales patruļā", nesen atzina, ka vēlas atjaunot sakarus ar savu fanu bāzi, sakot, ka ir gatava "jaunai, svinīgai savas dzīves daļai".

Elektra par pievienošanos vietnei paziņoja arī sociālajā vietnē "Instagram", daloties ar draiskiem kadriem. "Man ir svarīgs paziņojums! Tikai maniem faniem! Vai tu esi mans fans?"

Atgādinām, ka TVNET GRUPA nesen laida klajā dokumentālo īsfilmu "OnlyFans: viegla nauda vai smags darbs?", kur pieredzē dalījās četras "OnlyFans" satura veidotājas no Latvijas - 18 gadus vecā rīdziniece Sanija, 27 gadus vecā pavāre Zenta, 20 gadus vecā auklīte Evita un 25 gadus vecā skaistumkopšanas speciāliste Lilija.

Ko par jauno sieviešu hobija vai karjeras izvēli saka viņu tuvinieki un sabiedrība kopumā, kā viņas ir sākušas ar to nodarboties un kā tas ietekmē viņu ikdienu, un vai tā ir viegla nauda vai smags darbs, uzzini TVNET GRUPAS veidotajā īsfilmā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu