Piektdienas horoskops: 20 maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 20. maijam. 

AUNS

Darbs, darbs un vēlreiz darbs... Esi modrs, jo var rasties iespējas papildināt ienākumus. Varbūt jārunā par algas pielikumu, bet varbūt jāiesaistās jaunos projektos vai jādomā par savu biznesu.

VĒRSIS

Būsi notikumu epicentrā un kolēģi vai biznesa partneri atzīs tavu autoritāti. Interesantas idejas, mūsdienīga pieeja lietišķo jautājumu risināšanā, kā arī iespējas palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Tehnoloģijas attīstās ne pa dienām, bet pa stundām. Pavisam negaidot var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu. Internetā ir daudz labu apmācību. Meklē un atradīsi.

VĒZIS

Būsi noskaņots parūpēties par visu un visiem – darbā dosi padomus, apčubināsi savus mīļos, varbūt pat centīsies risināt draugu problēmas... Palīdzi tikai tad, ja kāds tev to lūdz!

LAUVA

Kolēģu un darījuma partneru vidū būsi autoritāte. Darbi veiksies, taču ik pa laikam pieķersi sevi pie domas, ka gribas ko aizraujošu priekš sirds un dvēseles. Organizē romantisku piektdienas vakaru.

JAUNAVA

Pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Ģimenes cilvēkiem mīlestība un sirds siltums, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas un kaislības. Piektdienas vakars – kā radīts romantikai.

SVARI

Šodien pārāk nepaļaujies uz solījumiem, jo kāds var kaut ko nesaprast vai neizdarīt. Būtiskos jautājumos pašam jātur roka uz pulsa. Vakarā kopā ar ģimeni saplāno brīvdienu aktivitātes.

SKORPIONS

Pārsvarā tev ir racionāls skats uz situācijām un darāmo, taču šodien prātā var nākt radošas un neparastas idejas. Ļauj vaļu fantāzijai, tā aizvedīs tevi pa gludāko ceļu pie mērķa.

STRĒLNIEKS

Ārpus darba vai biznesa eksistē arī privātā dzīve. Var nākties risināt saspringtas situācijas. Ir vērts ieklausīties draugu padomos un izrunāties ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Optimisma pilna un veiksmīga diena. Vienīgi, kārtojot lietišķas darīšanas, īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēs. Dokumentu parakstīšanu vēlams atlikt uz vēlāku laiku.

ŪDENSVĪRS

Kaut arī piektdiena, daudz jādara un daudz izdarīsi. Būs radošas lietišķās idejas, kas var nest peļņu. Kad ražīgi pastrādāts, ir jāatpūšas. Sirsnība un mīlestība no savējiem.

ZIVIS

Ātri orientēsies cilvēkos un situācijās, jo labi darbosies intuīcija. Kādam nāksies sastapties ar konkurenci, taču bonusi tiks tev. Pievakarē vēlme pēc romantiskiem piedzīvojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu