Mūžībā devusies Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas rektore Tatjana Vasiļjeva

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Svece. Ilustratīvs attēls.
Svece. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Mūžībā šonedēļ devusies Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas RISEBA rektore, profesore Tatjana Vasiļjeva.

Visdziļāko līdzjūtību profesores ģimenei un tuviniekiem sociālajos tīklos izteikusi izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (K).

Vasiļjeva dzimusi 1955. gada 9. oktobrī. Augstskolā Vasiļjeva strādāja kopš 2011. gada oktobra, savukārt rektora amatā - no 2020. gada 30. jūlija.

Augstskolas mājaslapā teikts, ka Vasiļjeva bijusi augsti kvalificēta profesionāle ar ilggadēju profesionālu pieredzi, daudzus gadus strādājot "SEB bankā" par Informācijas sistēmu attīstības pārvaldes vadītāju.

Vasiļjevai ir bijis iegūts doktora zinātniskais grāds specialitātē "Skaitļošanas metožu pielietošana ekonomikā", Latvijas Komercbanku asociācijas un "Institute of Financial Services" Latvijas banku speciālista sertifikāts, Latvijas Nacionālās kvalitātes biedrības sertifikāts "Kvalitātes sistēmas vadītājs".

Vairākās starptautiskās zinātniskās konferencēs Vasiļjeva tikusi aicināta strādāt kā starptautiskās redakcionālās komitejas locekle, ir publicējusi vairākus zinātniskus rakstus par saviem pētniecības rezultātiem.

Augstskolā norāda, ka informācija par iespēju atvadīties no rektores Tatjanas Vasiļjevas sekos tuvākajā laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu