Šlesers: Valdības koalīcija rīkojas nemākulīgi un brīžiem noziedzīgi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ainārs Šlesers
Ainārs Šlesers Foto: Evija Trifanova/LETA

Valdības koalīcija rīkojas nemākulīgi un brīžiem noziedzīgi, partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) kongresā teica tās līderis Ainārs Šlesers (LPV).

Viņš atcerējās partijas 1.kongresu Andrejostā, kas pandēmijas ierobežojumu dēļ uz tikšanos varēja ierasties ne vairāk kā 50 cilvēku. "Šī absurdā rīcība, kad nevarējām sanākt visi kopā, mums parādīja reālo situāciju Latvijā. Tad, kad sākās pandēmija, valdība rīkojās nemākulīgi, brīžiem noziedzīgi. Bija pilnīgi neloģiski lēmumi pandēmijas sakarā. Valsts vadošās amatpersonas pie tautas neizgāja. Šobrīd nekas nav mainījies," teic Šlesers.

Uzrunā Šlesers pieminēja arī Krievijas īstenoto karu Ukrainā. "Arī es neticēju, ka mūsdienās kaut kas tāds var notikt, taču šobrīd valdošā koalīcija Latvijā izmanto šo karu Ukrainā, lai "spodrinātu savas spalvas"," saka Šlesers.

Kā vēl vienu piemēru valdības nespējai strādāt tautas labā, Šlesers minēja notikumus 9.maijā un 10.maijā. "Ir skaidrs, ka karš Ukrainā būs ilgs. Drošības dienesti pieņēma pareizu lēmumu norobežot Uzvaras parkā esošo pieminekli. 9.maijs beidzās bez starpgadījumiem, kas nepatika koalīcijai, tāpēc naktī no 9. uz 10.maiju traktors pie pieminekļa Uzvaras parkā sašķūrēja ziedus," teic Šlesers.

Šlesers piebilst, ka, "ja tagad nepieliksim punktu, tad skaidrs, ka pēc četriem gadiem vairs nebūs ko glābt". Viņš uzskata, ka nepieciešama pilnīgi cita valdība un partija ir gatava uzņemties atbildību par cilvēkiem, kas gatavi atbalstīt valsti.

Šlesers informē, ka šobrīd partijā reģistrēti 1040 biedri, uz kongresu tika izvirzīti 200 delegāti, no tiem ieradās 157.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu