Liepājā atkārtoti izsola nekustamo īpašumu Vecajā ostmalā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Liepājas domes sēdē apstiprināti otrās elektroniskās izsoles noteikumi, tostarp izsoles sākuma cena nekustamajam īpašumam Vecajā ostmalā 54, informē Liepājas pašvaldība.

Izsoli organizē pašvaldības Nekustamā īpašuma pārvalde un izsoles procesā iegūtos līdzekļus plāno novirzīt citu pašvaldības īpašumā esošo nekustamo īpašumu sakārtošanai.

Saistībā ar to, ka pirmā šī īpašuma izsole beidzās bez rezultāta, domes deputāti lēma organizēt atkārtotu elektronisko izsoli, nosakot objekta sākumcenu 415 300 eiro.

Izsolāmais nekustamais īpašums Liepājā, Vecajā ostmalā 54, sastāv no zemes gabala ar kopējo platību 2670 kvadrātmetri un uz tā esošās apbūves - muitas ēkas ar kopējo platību 2320 kvadrātmetri, kā arī inženiertehniskajām komunikācijām un aprīkojuma.

Īpašums atrodas pilsētas centrā, teritorijā starp Muitas, Celtnieku, Uliha ielām un Veco ostmalu, pie Tirdzniecības kanāla. Objekta tuvākajā apkārtnē atrodas noliktavas, ostas infrastruktūras objekti. Attālums no īpašuma līdz Liepājas centram, kur atrodas visi svarīgākie infrastruktūras objekti, ir aptuveni 700 metri.

Pašvaldība arī norāda, ka piekļūšanai pie objekta izmantojamā Vecā ostmala rekonstruēta, ir labā tehniskā un vizuālā stāvoklī. Autotransporta apstāšanās un stāvēšana ir iespējama tieši pie ēkas, blakus atrodas arī labiekārtotās stāvvietās.

Analizējot izsolāmo īpašumu, nekustamā īpašuma vērtētāji uzskatot, ka, ņemot vērā tā atrašanās vietu un nekustamo īpašumu tirgus situāciju, labākais izmantošanas veids ir sabiedriskā, biroju vai pakalpojumu ēka.

Īpašumam ir labs inženiertehnisko komunikāciju nodrošinājums - iespējami pieslēgumi, labi attīstīta apkārtnes sociālā un transporta infrastruktūra, objekta sastāvā ir palīgēka, īpašums atrodas prestižā rajonā, salīdzinoši liels zemes gabals, pamatēka ir ar plašām pielietojuma alternatīvām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu