Foto ⟩ "Eagles Of Death Metal" koncertzālē "Palladium"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
​Koncertzālē "Palladium" amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal"
​Koncertzālē "Palladium" amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Koncertzālē "Palladium" 22. maija vakarā Eiropas koncertturnejas "The 24th Anniversary Tour" ietvaros uz skatuves kāpa rokgrupa "Eagles Of Death Metal", piedāvājot enerģisku rokkoncertu. Aplūko foto no uzstāšanās! 

Eagles Of Death Metal koncertu Rīgā iesildīja Bones UK, Grammy nominētā rokgrupa no Londonas. Grupas debijas albums Bones UK iznācis vien nesen, bet uzreiz saņēma atzinīgu novērtējumu.

Atgādinām, ka 2015. gadā Eagles Of Death Metal uzstājās Parīzes Bataclan teātrī, kur koncerta laikā tika piedzīvota viena no asiņainākajām teroristu apšaudēm.

Foto: Koncertzālē "Palladium" amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal".

Eagles Of Death Metal aizsākās kā divu labāko draugu Jesse Hughes un Josh Homme blakusprojekts, kas attīstījās par globāla mēroga koncertējošu grupu. Neskatoties uz grupas nosaukumu, Eagles Of Death Metal nav smagā metāla grupa. Grupas izpildījums ir, sākot no garāžroka un alternatīvā roka līdz pat elementiem no blūzroka, pankroka un glamroka. Kopš grupas dibināšanas Eagles Of Death Metal ir izdevusi četrus studijas albumus, devušies koncertturnejās kopā ar The Distillers, The Strokes, Guns N’ Roses, Placebo, kā arī radījusi neskaitāmas dziesmu kaverversijas no dažādu žanru māksliniekiem.

​Koncertzālē "Palladium" amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal"
​Koncertzālē "Palladium" amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal" Foto: Jānis Škapars/TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu