Otrdienas horoskops: 24. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 24. maijam. 

AUNS

Centies iemācīties ko jaunu vai papildināt esošās iemaņas. Noderēs kursi vai seminārs, bet vari arī pētīt profesionālo mācību iestāžu vai augstskolu piedāvājumu nākamajam mācību gadam.

VĒRSIS

Nost ar konservatīvismu! Dzīve traucas uz priekšu. Kāri tversi jaunās tehnoloģiju un darba procesa organizācijas vēsmas. Novatoriski priekšlikumi ļaus pavairot ienākumus.

DVĪŅI

Labs laiks prezentācijām un jaunu sadarbības partneru meklējumiem, radīsies iespējas parādīt savus komunikācijas un organizatora talantus. Sekmēsies darbs komandā.

VĒZIS

Jaunas iespējas profesionālajā izaugsmē, tikai nevajag baidīties vai šaubīties – tev viss izdosies. Ja gribas rīkoties pēc principa: „viens solis uz priekšu, divi atpakaļ”, to patlaban aizmirsti.

LAUVA

Izaugsmes iespējas un jauni ceļi biznesā, taču lietišķajā jomā ne visi ceļi rozēm kaisīti. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, labi sagatavojies vai atliec.

JAUNAVA

Jaunavai vienmēr svarīga redzesloka paplašināšana. Patlaban ir īstais laiks, lai apgūtu ko jaunu – it īpaši tehnoloģiju, biznesa vadības vai kādā citā lietišķā jomā. Piesakies kursos.

SVARI

Situācijas, kurās citi kārto attiecības, nebūs pa prātam un tu no tām centīsies turēties pa gabalu. Bet varbūt jāpalīdz samierināt strīdnieki? Tev piemīt diplomāta spējas – palīdzi ar padomu.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā iespējamas pārmaiņas: kāds mainīs darbu, kāds kabinetu, kādam jauni pienākumi vecajā darbavietā, kādam jaunas iespējas citviet, kādam lieliski biznesa plāni.

STRĒLNIEKS

Ātri reaģēsi uz situācijām un pratīsi komunicēt ar cilvēkiem. Varbūt jāpapildina zināšanas vai profesionālās iemaņas, jo viss strauji attīstās, un kas vakar novitāte, tas rīt jau - pagātne.

MEŽĀZIS

Entuziasms nav pārāk liels, bet darbi negaida. Nāksies vien paveikt to, kas plānots, un vēlāk izrādīsies, ka nav nemaz slikti. Tava uzcītība un darba spējas tiks novērtētas, un ienākumi palielināsies.

ŪDENSVĪRS

Varbūt tev prātā kāda iecere, kas lietišķajā vidē būs aktuāla vēl tikai rīt. Lai citi brīnās, bet tev izdosies. Labs laiks peļņai, ienākumu palielināšanai, jaunu iespēju izmēģināšanai.

ZIVIS

Gribas pasapņot un paslinkot. Ja iespējams, darbā nepārpūlies, bet velti vairāk laika sev, pārdomām, ideju ģenerēšanai. Kāda noderīga informācija var iekrist acīs arī, sērfojot internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu