Mājdzemdībās pasaulē nācis Uģa Kuģa otrais bērns

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis ar sievu Lindu un jaundzimušo dēlu
Uģis Kuģis ar sievu Lindu un jaundzimušo dēlu Foto: publicitātes

Par priecīgu notikumu paziņojis Latvijas populārākais krišnaīts, seriāla "Ģimene burkā" zvaigzne Uģis Kuģis – viņš kopā ar sieviņu Lindu sagaidījis ģimenes pieaugumu, un nu abi kļuvuši par divu dēlu vecākiem.

Pēc visai straujajām mājdzemdībām māmiņa un mazulis jūtas ļoti labi, un arī Tamals Krišna priecājas, ka ģimenei pievienojies mazais brālītis.

Uģa Kuģa jaunākā atvase piedzima īsts brašulis – 4 kilogramus un 70 gramus smags, 56 centimetrus garš. “Vesels, foršs puika,” saka Uģis Kuģis

Uģis Kuģis ar dēliem
Uģis Kuģis ar dēliem Foto: publicitātes

“Satraukums bija milzīgs, jo jaunākais dēls izdomāja piedzimt ļoti strauji. Sieva no paša rīta atvēra manas istabas durvis, sakot – man ir sajūta, ka varētu sākties dzemdības. Mēs vēl lēnām apdomājām, kuru telpu izvēlēties, līdz Linda jau saka – dzemdības ir sākušās! Uzreiz zvanījām dūlai, lai nekavējas un brauc pie mums, bet Linda, gaidot vecmāti, atlaidās vannā. Par laimi vecmāte atbrauca ļoti ātri – taču tikpat žigls bija arī dēlēns – būtu pāris minūtes kavējusies, dzemdības būtu jāpieņem man pašam,” otrā dēla piedzimšanas brīdi atminas Uģis Kuģis.

Taču lielāko "šoku" Uģis Kuģis piedzīvojis brīdī, kad, ienācis šajā pasaulē, mazulis nav raudājis – “Viņš pat neiebļāvās. Biju satraucies, vai kaut kas nav noticis. Par laimi viss bija labi! Sajūtas, protams, ir fantastiskas – citādākas, nekā sagaidot Tamalu. Šoreiz biju vairāk klātesošs, jo viss notika tik zibenīgi. Process bija ļoti ātrs, un mana Linda turējās kā īsta malacīte – pat nedzirdēju dzemdību sāpes, tikai gaidīto ziņu, ka – IR! Un varu nākt iekšā abus apraudzīt. Linda ir mana varone. Joprojām – dzīvi pēc dzīves!” emocionāli saka Uģis Kuģis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu