Piektdienas horoskops: 27. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 27. maijam. 

AUNS

Daudz dažādu darīšanu – lietišķas tikšanās, sadzīvisku jautājumu kārtošana, darba pienākumi. Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju. Vakarā izej sabiedrībā, ballējies, izklaidējies. Ir taču piektdiena!

VĒRSIS

Ātri atradīsi kopīgu valodu un sapratīsies ar cilvēkiem teju vai no pus vārda. Ja situācija darbā tevi neapmierina, tad vajadzētu lūkoties pēc labāka piedāvājuma.

DVĪŅI

Darba nedēļa paskrējusi kā ar vēja spārniem. Iespējams, kaut kas palicis nedarīts, taču neņem darbu mājās – mīļie cilvēki ir noilgojušies un vēlas būt kopā ar tevi.

VĒZIS

Prātā rosīsies oriģinālas domas, interesanti nākotnes plāni, kā arī noderīgas idejas par peļņu. Vari iziet sabiedrībā, prezentēt savas ieceres un meklēt domubiedrus vai sponsorus.

LAUVA

Lielisks laiks redzesloka paplašināšanai un jaunu zinību apguvei – piesakies kursos vai uzklausi pieredzējušākos kolēģus. Ja uzskatīsi, ka visu zini labāk, iespējamas kļūmes.

JAUNAVA

Būsi noskaņots jauniem sasniegumiem un peļņas pavairošanai. Veiksme ir ar tevi! Izplāno, izrēķini un dodies uz priekšu. Jāizmanto iespējas, ko zvaigznes var piespēlēt kuru katru brīdi.

SVARI

Rūpīgi jāpieskata finanšu lietas un ar naudu jārīkojas apdomīgi. It īpaši tad, ja iepērcies internetā. Veicot impulsīvus pirkumus, pēkšņi vari attapties, ka maciņš vai konts patukšs.

SKORPIONS

Iespējas izveidot lieliskus lietišķos kontaktus, kas nes labumu ilgtermiņā. Ar savu enerģiju aizrausi kolēģus un viss ies no rokas. Vakarā dodies uz klubu vai sarīko mājas ballīti.

STRĒLNIEKS

Tu esi optimists, lai arī kāda jūra bango apkārt. Tā arī jāraugās uz situācijām. Var gadīties, ka mājas vidē kaut kas nav tā, kā tu vēlētos. Gan tiksi galā un daudz paveiksi arī profesionālajā jomā.

MEŽĀZIS

Prātosi, kur un kā varētu nopelnīt vairāk, un radīsies labas idejas. Ja citi par tām brīnās vai apšauba, neliecies traucēties. Padomā, izveido plānu, veic aprēķinus un dodies uz priekšu.

ŪDENSVĪRS

Domīgs noskaņojums un interese par globālām tēmām. Ja seko līdzi notikumiem pasaulē, tad vēlams lasīt arī citu valstu ziņu portālus. Veidosies interesantas diskusijas ar draugiem.

ZIVIS

Īsts piektdienas noskaņojums. Strādāt negribas, internetā ik pa brīdim trāpās informācija par ceļojumiem un ekskursijām, arī skaistumlietu reklāmas. Palutini sevi ar sirdij tīkamu pirkumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu