Uz ēkas sienas Avotu ielā, Rīgā, tapis nesaskaņots "mākslas darbs"; informēta policija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Marhiļevičs/TVNET

Sestdienas, 21. maija, vakarā pagaidām nenoskaidroti cilvēki apzīmējuši ēku Rīgā, Avotu ielā 40. Par notikušo informēta Rīgas pašvaldības policija, TVNET apstiprināja Avotu ielā 40 esošās mājas pārvaldnieka SIA "Property Care Services" pilnvarotā persona Jānis Marhiļevičs.

Foto: Jānis Marhiļevičs/TVNET

Kā norādījis Marhiļevičs, sestdienas vakarā ap pulksten 22.00 kāds no mājas iedzīvotājiem pamanījis četras personas, kas ar pacēlāja palīdzību nesaskaņoti apzīmējušas ēkas sienu.

Kā TVNET apstiprināja Marhiļevičs, Rīgas pašvaldības policijai ir nodots attēls ar krāsošanai izmantotā nomas pacēlāja numura zīmēm, ko fiksējis aculiecinieks.

Vienlaikus dzīvokļu īpašnieki, kuri neplāno saglabāt tapušo "mākslas darbu", šobrīd izskata mākslinieku piedāvājumus un idejas saskaņotam mākslas darbam uz ēkas sienas, kā arī reklāmas izvietojuma piedāvājumus.

Aicinājumam jau atsaukusies Mākslas akadēmijas studentu un absolventu grupa, kas paudusi vēlmi izstrādāt mākslas darbu un gatavo savas vizuālās idejas. "Gadījumā, ja tiks pieņemts lēmums par jauna mākslas darba veidošanu, ar variantiem tiks iepazīstināti arī apkaimes iedzīvotāji," norāda Marhiļevičs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu