Liepājā, iespējams, kolēģis darbavietā piekauj ukraini; policija sāk administratīvā pārkāpuma procesu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Liepājā Valsts policija (VP) sākusi administratīvā pārkāpuma procesu par gadījumu, kad Ukrainas pilsoni, iespējams, piekāvis darba kolēģis, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova

Šeršņova aģentūrai LETA apliecināja, ka aprīļa beigās policijā saņemta informācija no kāda vīrieša, Ukrainas pilsoņa, par to, ka viņam Liepājā, savā darbavietā, kolēģis ir nodarījis miesas bojājumus.

Cietušais tika nogādāts medicīnas iestādē.

Patlaban policija turpina darbu atbilstošo administratīvā pārkāpuma procesam un ir pieprasījusi nepieciešamos dokumentus.

Tos nosūtīs ekspertīzei, lai noteiktu miesas bojājumu smagumu pakāpi, no kā izriet tas, vai darbs turpināsies administratīvā pārkāpuma procesā vai jau kriminālprocesā.

Jau vēstīts, ka trešdien Liepājā darba vizītē viesojās Ukrainas vēstnieks Latvijā Oleksandrs Miščenko, lai tiktos ar Dienvidkurzemes novada un Liepājas domes vadību un pārrunātu divpusējās sadarbības paplašināšanu, kā arī tiktos ar Ukrainas civiliedzīvotājiem.

Portāls "liepajniekiem.lv" vēsta, ka kāds vīrietis, kurš Liepājā ieradies neilgi pirms kara, bet vēlāk viņam pievienojusies arī sieva un meita, tikšanās laikā interesējies, vai ukraiņiem ir iespējas Liepājā saņemt bezmaksas juridisko palīdzību, jo darbavietā - Liepājas uzņēmumā, kas ražo rāvējslēdzējus, aprīļa nogalē viņu piekāvis darbabiedrs - "krievu pasaules cienītājs". Cietušajam joprojām ir slimības lapa. Par notikušo ziņots policijai.

"Kurzemes Vārdam" viņš pastāstījis, ka darbabiedrs viņam pārsitis galvu, traumēta arī roka.

"Es to cilvēku nepazinu, pat nezināju, kā viņu sauc, bet viņš man sāka pārmest, ka mans dēls, kurš šobrīd karo Ukrainā, nogalinot krievus," par konflikta iemeslu stāstījis vīrietis.

Jautāts, kā uz to reaģējis darba devējs, vīrietis apgalvojis, ka viņu no darba gatavojas atlaist.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu