Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 91 ceļu satiksmes negadījums, no tiem septiņos cietuši kopskaitā 12 cilvēki, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Starp cietušajiem nav neviena gājēja vai velosipēdista, toties ir divi elektroskrejriteņu vadītāji. Abi šie negadījumi notikuši Rīgas reģionā.

Rīgā un tās apkārtnē sestdien notikušas 43 avārijas, četrās no tām cietušas kopskaitā astoņas personas. Zemgalē fiksēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, divos no tiem traumas guvuši trīs cilvēki. Arī Latgales reģionā notikuši 15 ceļu satiksmes negadījumi, tomēr cilvēki tajos nav cietuši.

Vidzemes reģionā diennakts laikā reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, vienā no tiem cietis cilvēks. Savukārt Kurzemē reģistrētas sešas avārijas bez cietušajiem, liecina VP apkopotā diennakts statistika.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka vienā no Zemgales reģionā notikušajiem ceļu satiksmes negadījumiem - Tukuma novada Vānes pagastā - automašīna agrā pēcpusdienā bija ietriekusies kokā un cilvēka atbrīvošanai no tās bija nepieciešami hidrauliskie instrumenti. Šo darbu paveica ugunsdzēsēji glābēji, kuri cietušo nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Vēl viens cilvēks pēc avārijas no spēkrata bija izkļuvis paša spēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu