Pēc skandalozās šķiršanās Gluzunova atkal kopā ar mīļoto Artjomu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šā gada sākumā ar skandālu izjuka "X Faktora" trešās sezonas uzvarētājas Elīnas Gluzunovas un viņas trīs bērnu tēva Artjoma kopdzīve. Nu abi atjaunojoši attiecības. 

Intervijā žurnāla "Klubs" jūnija izdevumā Gluzunova neslēpj, ka viņai bijis aizvainojums par vīra sānsoli un publisko šķiršanos - aiz kauna viņa pat divus mēnešus neesot gājusi uz veikalu, taču nu viss ir piedots un viņa uzskata, ka abi ir kviti. "Viņa sānsolis vai sānsoļi ir uz viņa sirdsapziņas, un tie ir vienādojami ar vienādības zīmi mūsu attiecībās," saka Gluzunova. 

"Mēs dzīvojam kopā, audzinām bērnus. (..) Visvisādi attiecībās gājis, bet mēs nolēmām, ka mēģināsim pēdējo reizi – ja sanāks, tad sanāks," atklāj dziedātāja, kura uzskata, ka attiecības ir jākopj, jāatrod kompromisi.

"To sapratu brīdī, kad nebijām atkal sagājuši kopā, – Artjoms palika pie manis pa nakti, es viņu apķēru no mugurpuses un sajutu viņa smaržu. Sapratu – tā ir smarža, ko nekad dzīvē neaizmirsīšu. Nezinu, vai tas ir pieradums vai mīlestība, vai mazohisms, bet sapratu, ka šo smaržu negribu iemainīt ne pret ko. Zinu, ka tas ir mans cilvēks. Tā man bija pirmo reizi," liktenīgo brīdi atminas dziedātāja.

Pilnu interviju ar Elīnu Gluzunovu lasiet žurnāla "Klubs" jūnija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu