Grupai "Audiokvartāls" jauns albums - "Viss (nav) tik slikti"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Audiokvartāls"
"Audiokvartāls" Foto: publicitātes

Apvienība "Audiokvartāls" laiž klajā savu otro studijas albumu "Viss (nav) tik slikti", kurā iekļautas vienpadsmit dziesmas.

"Audiokvartāls" 2020. gada martā izdeva savu debijas albumu "Runa nav par naudu", toreiz albuma prezentāciju nācās atcelt, bet tas izpelnījās "Zelta mikrofona" nomināciju  "Gada debija".

"Visas 11 dziesmas kopā aizved ceļā vai pat ceļojumā no pašām tumšākajām dzīlēm, kad liekas, ka vairs nav kur patverties, līdz pilnīgai laimes pārpilnībai. Tam par godu arī tāds nosaukums, kur speciāli izcelts vārds (nav), jo klausītājs pats var izvēlēties, vai viss tiešām ir slikti vai tomēr nav," teikts grupas preses paziņojumā.

"Dziesmas ir rakstītas pandēmijas laikā, tāpēc tās pārsvarā ir par ilgām pēc ceļojumiem, ballītēm, naktsdzīves, kā arī par atmiņām un ilūzijām. Un arī šim laikam, kad mums iespējas atkal ir plašākas, tās ir ļoti aktuālas,"

stāsta grupas solists Ivars Ozoliņš.

Dziesmu tapšanā bez grupas piedalījušies producenti Juris Ludženieks un Kristjāns Daniēls Krievkalns, kā arī mūziķi Kristjāns Daniēls Krievkalns, Katrīna Dimanta, Ods, Marta Ritova, Roberts Memmēns, Kristers Rudzītis, Signija Taraņenko, Pauls Arnicāns, Zanda Ozoliņa, Līga Ilsuma, Loreta Reide, Pauls Minkevičš, Elizabete Matvejeva, Diāna Ose, bet pēcapstrāde uzticēta Markam, Kristapam Ērglim un Nikam Zampjello.

Albuma vizuālo noformējumu veidoja Raela Vītola un Uldis Stepanovs.

Pirmo reizi jauno albuma materiālu varēs dzirdēt jau 4. jūnijā Liepājā (Fontaine Gypsy camp), kam sekos lielāks koncerts 11. jūnijā Rīgā (Ģertrūdes ielas teātrī) un 2. jūlijā Pāvilostā, tā pat grupu varēs satikt arī lielākos un mazākos mūzikas festivālos.

"Šis ir lielākais solo koncerts, ko organizējam un pirmais, ko organizējam, iztiekot praktiski saviem spēkiem, tāpēc tas ir ļoti liels izaicinājums un ceram, ka beigu iznākums būs acīm un ausīm tīkams, kā arī sanāks piepildīt pilnu zāli," tā par 11. jūnija koncertu stāsta grupas ģitārists un menedžeris Arnis Ozoliņš.  

Grupas sastāvā darbojas Ivars Ozoliņš, Arnis Ozoliņš un Māris Skrodis.

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu