Video ⟩ Raidījums skaidro, kāpēc frizētavas apmeklējums sunim Rīgā beidzās ar nāvi

CopyLinkedIn Draugiem X
Suns. Ilustratīvs foto
Suns. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Bernes ganu suņa Velo saimniece Agate maija vidū savu mīluli aizveda uz kādu suņu frizētavu Rīgā, taču apmeklējums beidzās traģiski, vēsta raidījums "4. studija". 

Agate stāsta, ka aizvedusi suni uz frizētavu un lūgusi stundu pirms frizēšanas beigām viņai piezvanīt. Frizētava tā arī rīkojās, taču pavisam drīz viņa saņēma vēl vienu ziņu - suns esot aizmucis.

Frizētava norāda, ka suns jau esot ieradies nobijies.

"Velo trīcēja un baidījās pilnīgi no visa. Pēc 2,5 stundu frizēšanas suns koridorā gaidīja saimnieku un bija tik ļoti nocieties un nostresojies, ka sāka čurāt uz paklāja. Tikai un vienīgi šī iemesla dēļ, suņa labsajūtas vārdā, viņš tika izvests turpat pie durvīm nokārtoties - uzreiz piebildīsim, ka šī nav ierasta prakse, līdz šim šādi nebijām rīkojušies. Suns nokārtojās un vienā acumirklī izlīda no kaklasiksnas un aizskrēja. Suns, redzot, ka viņam nāk klāt, metās bēgt un nedevās rokās," notikušo apraksta frizētava.

Saimnieki pēc ziņas par suņa aizbēgšanu devušies viņu meklēt, taču neveiksmīgi - suns nav devies rokās un bēdzis prom. Vienbrīd Velo izskrējis uz ceļa, kur viņu notriecis motocikls.

Kā raidījumam norāda dzīvnieku tiesību aktīviste Jeļena Rumjanceva, saimnieki bez pieskatīšanas nedrīkst atstāt savu dzīvnieku svešam cilvēkam.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu