No ēkas Ugālē ugunsgrēka dēļ evakuēti iedzīvotāji

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Aizvadītajā naktī no kādas daudzdzīvokļu mājas Ugālē evakuēti vairāki cilvēki, jo ēkā bija izveidojies piedūmojums piedeguša ēdiena ugunsgrēka dēļ.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, vakar ap plkst.23 tika saņemts izsaukums uz Ventspils novada Ugāles pagastu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Ugunsdzēsēji no ēkas evakuēja četrus cilvēkus un izvēdināja telpas.

Savukārt ap plkst.16.30 ugunsdzēsēji devās uz Ata Kronvalda ielu Cēsīs, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka otrā stāva dzīvoklī dega galds un loga rāmis kvadrātmetra platībā. Ugunsgrēks bija likvidēts pirms glābēju ierašanās. No ēkas saviem spēkiem bija evakuējušies pieci cilvēki.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 59 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 40 - uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, sodrēji ēkas dūmvadā, celms, dārza māja, pārvietojams celtniecības konteiners, pirts un divos dega gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu