Foto ⟩ Jelgavā atklāts Baltijā vērienīgākais Smilšu skulptūru parks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: RAIMONDS SUBATOVICS

Vakar, 4. jūnijā, Jelgavā vārtus vēra Baltijā lielākais smilšu skulptūru parks “Summer Signs 2022”, aicinot iepazīt pasaules šedevrus 16 lielformāta smilšu tēlniecības darbos, TVNET informē pasākuma rīkotāji.

Nepilnas nedēļas laikā 15 mākslinieki no 10 valstīm – Čehijas, Spānijas, Ukrainas, Kanādas, Turcijas, Bulgārijas, Mongolijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas - Pasta salā izveidoja mākslas darbus, kas atspoguļo šī gada Smilšu skulptūru parka tēmu “Šedevri”. Savukārt parka demo skulptūru veidoja latviešu tēlnieki Kārlis Īle un Maija Īle.

Parka atklāšanas rīta programma tika aizvadīta ar aktivitātēm visai ģimenei – atrakcijām, putu ballītēm, burbuļu darbnīcām. Savukārt vakarā apmeklētājus priecēja muzikālā apvienība “Riga Reggae” un “Edavārdi”.

5. jūnijā smilšu skulptūru parks Pasta salā būs atvērts no pulksten 10 līdz 23. Dienas pirmajā pusē papildu skulptūru apskatei tiek piedāvāta programma ģimenēm ar bērniem, bet jau pulksten 20 uz skatuves kāps Ivo Fomins ar grupu.

Parka atklāšanas dienu laikā, 4. un 5. jūnijā, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Satiksmes organizācijas shēma un papildu informācija pieejama vietnēs Jelgava.lv un festivali.jelgava.lv.

Biļetes pieejamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu