"Jūs nezināt neko, kas ir noticis šajos divos gados..." Daneviča atklāti par šķiršanos no Kaimiņa un sākto tiesvedību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča intervijā režisora Dž.Dž.Džilindžera raidījumā "Dž. Spot" atklāja jaunas detaļas par šķiršanos no bērna tēva, Saeimas deputāta, bijušā aktiera Artusa Kaimiņa.

Intervijā Dārta atklāj, ka šobrīd iepauzējusi darbus savā pamatprofesijā. Tam iemesls esot tiesāšanās ar bijušo mīļoto un dēla Kaupo tēvu Artusu Kaimiņu. 

"Man ir aktīva tiesvedība pret mani. Viens no galvenajiem argumentiem prasībā, kādēļ man nevajadzētu dot bērnu, ir tas, ka es esmu ļoti aizņemta. (..) Šī visa trakā procesa dēļ es gribēju maksimāli būt ar savu bērnu bez aukļu starpniecībām. Es esmu riktīgi priecīga, ka teātris man nāca pretī," atklāj Dārta, kurai šobrīd Dailes teātrī esot vien trīs izrādes mēnesī.

"Mana privātā dzīve šobrīd ir mana prioritāte. Man ļoti gribas strādāt. Es gribu strādāt," norāda aktrise, taču uzsver, ka viņas dzīve ir pakārtota tiesai. 

Daneviča atklāj, ka tiesvedība esot sākta ar mērķi panākt to, lai bērns dzīvotu pie Kaimiņa un viņa drīkstētu savu atvasi satikt vienreiz nedēļā. Taču, viņasprāt, tiesvedība esot atriebība no bijušā drauga puses par to, ka viņa aizgājusi no attiecībām. "Uzskatu, ka tam nav nekāda sakara ar mūsu bērnu vai bērna interesēm. Es uzskatu, ka tā ir manis sodīšana par to, ko es esmu izdarījusi. Ja tu esi normāls vīrietis, ja tu esi tēvs, padomā uz priekšu!"

"Man nav naida pret Artusu. Es viņu ļoti mīlēju un esmu ļoti priecīga, ka mums ir dēls, superīgākais čalis! Tāpēc man arī sāp šī tiesāšanās. Davai, taisi par mani viģikus, iesūdzi mani par deputāta karjeras aizskārumu.

Davai, izvazā mani pa visurieni! Bet nepin iekšā bērnu!

Es uzskatu, ka Artuss ir mana ģimene, vēl aizvien, bet es uzskatu, ka viņš to nesaprot," tā Daneviča.

Tāpat Daneviča intervijā salīdzina savu situāciju ar publiski izskanējušo strīdu starp bijušo grupas "Singapūras satīns" dalībnieku Kristapu Strūbergu un improvizācijas teātra "Tea Tree" izveidotāju, divu dēlu mammu Mairitu Rosicku. Daneviča norāda, ka svarīgi ir saglabāt visus pierādījumus. "Es aizgāju [no attiecībām] decembrī, neviens par to nezināja. Pirms tam es gāju vēl vairākas reizes prom, par ko man ir fiksēti pierādījumi. Es noteikti nevēlos nevienam sabojāt dzīvi, šobrīd es esmu tā, kurai ir sabojāta dzīve. Pret mani ir uzsākta tiesvedība!"

Dārta, kura pirmā bija tā, kas publiski lika noprast par nesaskaņām abu attiecībās, atzīst, ka toreiz rīkojusies emocionāli, taču viss, ko viņa runājot publiski, esot reakcija uz to, ko dara Kaimiņš. "Es ļoti daudz ko neesmu pat ne tuvu sākusi vilkt ārā. Skatoties [Strūberga] video, es sāku rakņāties, kas man ir. Un es biju patīkami pārsteigta, ka man diezgan daudz kas ir. (..) Es divus gadus neesmu nesusi uz āru.

Jūs nezināt neko, kas ir noticis šajos divos gados."

Atgādinām, ka šā gada janvārī Daneviča sociālajā vietnē "Twitter" publiskoja ierakstu, atklājot, ka Kaimiņš esot paņēmis abu dēlu, aizbraucis un atsakoties izpaust, kā viņus var sasniegt. Divas stundas vēlāk Kaimiņš dalījās ar publisku paziņojumu, atklājot, ka abi ar Dārtu jau kādu laiku dzīvo atsevišķi un šobrīd ir noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par Artusa iespējām satikt dēlu.

Februārī Daneviča intervijā žurnālam "Ieva" kā attiecību izjukšanas iemeslu minēja to, ka viņai pietrūka mīļuma. Tāpat viņa atklāj, ka attiecību laikā piedzīvojusi emocionālu vardarbību. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu