Rīgā notikusi auto un tramvaja sadursme, cietis viens cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pēc automašīnas un tramvaja sadursmes Rīgā pirmdien, 6. jūnijā, atbrīvots viens cietušais, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz Ganību dambi Rīgā VUGD saņēma plkst.9.56. Notikuma vietā konstatēts, ka notikusi vieglās automašīnas un tramvaja sadursme.

Ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Plkst.10.50 darbs notikuma vietā pabeigts.

Valsts policijas apkopotā informācija liecina, ka kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 15 cilvēki. Tostarp sešos negadījumos Rīgas reģionā cietuši seši cilvēki, Zemgalē divās avārijās ir trīs cietušie, bet kādā negadījumā Vidzemē cietuši četri cilvēki. Kurzemē un Latgalē negadījumos bijis pa vienam cietušajam.

Cietušo vidū ir četri gājēji un divi elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Kopumā pirmdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 439 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, 13 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, divi narkotisko vielu iespaidā, bet trīs par agresīvu braukšanu. Abi narkotikas lietojuši vadītāji pieķerti Rīgas reģionā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu