Kaut kas traks: kuriozi, kas atgadījušies, zvaigznēm tiekoties ar karalisko ģimeni

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix, Shutterstock, TVNET kolāža
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

"Karaliene nerunāja - tikai 30 sekundes skatījās uz mani." "Jūs esat aktrise? Paskatīsieties manu DVD atskaņotāju, vai tas darbojas pareizi?" "Princi Hariju nosaucu par Edu Šīranu." "Vai jūs, princi Viljam, drīkst noskūpstīt uz lūpām?" Atceramies smieklīgākās un apkaunojošākās situācijas, ar kurām saskārušās slavenības, tiekoties ar britu karalisko ģimeni. 

Raksts no arhīva: pirmo reizi publicēts 04.06.2021.  

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Emma Tompsone jautā pēc skūpsta

2018. gadā aktrisei Emmai Tomsonei tika piešķirts Britu impērijas ordenis. Ceremonijas laikā, kad princis Viljams piesprauda ordeni, Tompsone, pēc viņas teiktā, Bekingemas pilī izdeva "ļoti skaļu un tam brīdim nepiemērotu skaņu". Tomēr viņa un princis tikai pasmējās par neveiklo situāciju.

Iespējams, viss būtu pagājis vairāk vai mazāk gludi, ja nedaudz vēlāk Emma jokojot nebūtu pavaicājusi, vai viņa var noskūpstīt Kembridžas hercogu. Uz ko viņš kategoriski atbildēja: "Nē, labāk ne!"

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Keita Blanšeta un prinča Filipa DVD atskaņotājs

"Džonatana Rosa" šovā aktrise atklājusi, ka viņa reiz bijusi uzaicināta vakariņās Bekingemas pilī. Pieņemšanas laikā Keita gan kļuvusi par upuri Edinburgas hercoga, prinča Filipa "asajai" mēlei. Vakariņu laikā viņš pagriezies pret viņu un teicis:

"Es dzirdēju, ka tu esi aktrise? Nu, viņi (red. - ģimene) man Ziemassvētkos uzdāvināja DVD atskaņotāju, un es aizvien nevaru saprast, vai to esmu pareizi saslēdzis. Vai nevarat vēlāk uzmest aci?"

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Margo Robija nosauc princi Hariju par Edu Šīranu

Margota Robija reiz gandrīz ar auto notriekusi princi Hariju. Tiesa, nezinot, kas patiesībā stāv viņas priekšā, viņa teikusi princim, ka viņš izskatās kā dziedātājs Eds Šīrans. Pēc Robijas vārdiem, Harijs bijis ļoti aizvainots.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Saimons Pegs un neizturamā gaidīšana

Aktierim bijusi neērta tikšanās ar karalieni Elizabeti II. Filmas "The Narnia Chronicles: The Voyage of the Voyage of the Dawn Treader" Londonas pirmizrādē viņš nejauši saskrējies ar karalieni. Monarhe nerunāja ar Saimonu, tikai skatījās uz viņu apmēram trīsdesmit sekundes. Pēc protokola pirmā sākt runāt drīkst tikai karaliene, tāpēc klusums ievilcies. 

"Es tikai gaidīju, kad viņa sāks runāt, un zvēru, jau sāku svīst. Visbeidzot viņa pajautāja: "Un ko jūs darāt?" Atbildot uz jautājumu, es viņu domās apskāvu" - "Grehema Nortona" šovā stāstīja Pegs.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Deivids Duhovnijs un nepiedienīgais slengs

Deividam, sēžot blakus princim Čārlzam koncertā, nācās paskaidrot, kāda nozīme ir  mūziķu dziesmas nosaukumam "Booty call". Tas nozīmē piezvanīt kādam un uzaicināt viņu nodarboties ar seksu. Deivids esot visādi mēģinājis pieklājīgi to paskaidrot, līdz princis saprata un vienkārši pateica: "Ak..." 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Emīlija Klārka un stostīšanās

"Troņu spēles" zvaigzne reiz atzinās: tikšanās laikā ar princi Viljamu viņa bija tik ļoti satraukusies, ka pēkšņi sāka stostīties. Aktrise tik tikko spēja izteikt uzrunu "Jūsu majestāte".

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Dženija Elisona un basās kājās

"BAFTA" ceremonijas beigās aktrise sajutās ļoti nogurusi un nolēma novilkt augstpapēžu kurpes. Pastaigājoties pa gaiteni basām kājām, viņa uzskrējusi virsū Kembridžas hercogiem. "Tas ir šausmīgi, ka satiku Viljamu un Keitu. Hercogiene bija augstpapēžu kurpēs un vēl stāvoklī... Es sajutos šausmīgi,” "Džeimsa Kordena" šovā sūdzējusies aktrise. Bet tas vēl nav viss: īsās sarunas laikā

Dženija ieteica arī Ketrīnai atbrīvoties no neērtajiem apaviem un hercogieni nosauca par “mīļo”, kas, kā pati aktrise pareizi atzīmēja, “nepavisam nav saskaņā ar protokolu”.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Šons Mendes​s un neveiklais klusums

Dziedātājs Šons Mendess ar karalieni Elizabeti II tikās viņas 92. dzimšanas dienas svinību pasākuma aizkulisēs. Pirms došanās uz skatuves Šons atradās istabā viens ar viņu, bet neteica ne vārda, jo protokolā teikts: jums jāgaida, kamēr karaliene jūs uzrunās. "Tāpēc starp mani un karalieni bija 10 minūtes ļoti neveikla klusuma. Viņa nemaz neskatījās uz mani. Es paskatījos pāris reizes un domāju, cik tas ir dīvaini," "The Ellen DeGeneres Show" stāstīja Mendess.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Bezkaunīgās "Spice Girls"

Kulta grupas dalībnieces ar princi Čārlzu tikās 1997. gadā labdarības koncertā. Skūpstot princi un uzsitot viņam pa muguru, dalībnieces rupji pārkāpa visus protokola noteikumus. 

Tomēr Čārlzs bijis ļoti priecīgs. Vēlāk viņš atzina, ka šī tikšanās bija "lieliskākais brīdis viņa dzīvē".

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Bens Afleks un Kembridžas hercogu bērni

Kādā no Londonas apmeklēšanas reizēm, kad aktieris Bens Afleks bijis kopā ar dēlu Semjuelu, viņš devies uz bērnu rotaļu centru. Tur dēls sapazinies ar princi Džordžu un princesi Šarloti. Bet Afleks nesaprata, ar ko viņa bērns spēlējas.

Aktiera prātu nodarbinājis tikai viens - kāpēc šajā bērnu centrā mudž no apsardzes darbiniekiem - vai tiešām tas viss viņa dēļ?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu