Bagātnieku izklaides: slavenais brazīlietis Felipe atklāj, cik izmaksājusi viņa un draugu uzdzīve Monako

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijā dzīvojošais brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs nesen saviem draugiem un mīļotajai sarūpēja neaizmirstamas brīvdienas Monako. Izrādās, šādas izklaides maksājot pat vairākus tūkstošus. 

Kā zināms, Felipe maija izskaņā devās uz Monako, lai klātienē vērotu prestižās Pirmās formulas (F-1) sacensības. Viņam pievienojās draudzene, dīdžejmeitene Taina, NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis ar draudzeni Lauru Vizlu, kā arī basketbolists Žanis Peiners ar sievu Alīnu Peineri. 

Vietā, kur pārīši vērojuši sacīkstes, biļete vienam cilvēkam maksā vairāk nekā 8000 eiro, taču Felipem tās izdevies sarunāt par velti. Savukārt par dzīvošanu villā parūpējušies Porziņģis un Peiners.

"Monako viss ir ļoti dārgs. Kad notiek Formula 1, tur ir pilns ar slavenībām. Lai tiktu pie galdiņa restorānā vai klubā, jāstāv rindā un ir baigi grūti tikt kaut kur iekšā. Kādā restorānā, redzot, ka esam kopā ar Kristapu, viņa fani uzaicināja mūs pie sava galdiņa.

Tā galdiņa rezervācija vien maksāja 100 000 eiro. Mums gan nevajadzēja maksāt, jo, kur ir Kristaps – tur visas durvis vaļā," skaidro Felipe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu