"Esmu šokā par savu naivumu." Daneviča izsakās par Strūberga un Rosickas skandālu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktrise Dārta Daneviča
Aktrise Dārta Daneviča Foto: Zane Bitere/LETA

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, viesojoties režisora Dž.Dž.Džilindžera raidījumā "Dž. Spot", dalījās pārdomās par improvizācijas teātra "Tea Tree" izveidotājas Mairitas Rosickas un bijušā grupas "Singapūras satīns" dalībnieka Kristapa Strūberga publisko skandālu. 

Kā zināms, 2021. gada Rosicka vietnē "Twitter" paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām. Gadu pēc notikušā Strūbergs nāca klajā ar divu stundu garu video, kurā apgalvoja, ka tieši viņš bijis cietušais attiecībās. 

Aktrise Dārta Daneviča, kuru viņas situācijā ar dēla tēvu, Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu metās aizstāvēt Rosicka, nu ir pavisam citās domās par viņu šķiršanos.

"Es nepateiktu labāk kā Kristaps pasaka video noslēgumā, ka satraucošākais šajā situācijā ir tas, ka tagad tu nezini, kuram īsti ticēt. Ļoti bieži tagad var gadīties, ka upurim vairs netic. Man ir rakstījušas daudzas sievietes, kuras vēlas aiziet no attiecībām, bet baidās, un viņām tagad ir skaidrs - sēdi mājās, jo tevi noraks kārtīgi. Nav runa par dzimumu," skaidro Daneviča. 

Aktrise secinājusi, ka ir naiva, jo pēc visa, ko piedzīvojusi savā dzīvē, joprojām nespēj atpazīt cilvēku patieso dabu:

"Man nāks pretī, plikšķinās actiņas, un es noticēšu vistrakākajam varmākam."

Savā šķiršanās procesā Daneviča sapratusi - lai cik pārliecinoši cilvēks runātu, galvenais ir pierādījumi. "Mēs vēl aizvien nezinām, kāda ir patiesība. Psihopāti, narcisi, sociopāti ir talantīgi manipulatori, un cilvēks, kura pusē ir taisnība, viņš vienkārši sūdīgāk "spēlē". Es gaidīšu, kā tas atrisināsies. Pati esmu šokā par savu naivumu," nosaka Daneviča.

Atgādinām, ka šā gada janvārī Daneviča sociālajā vietnē "Twitter" publiskoja ierakstu, atklājot, ka Kaimiņš esot paņēmis abu dēlu, aizbraucis un atsakoties izpaust, kā viņus var sasniegt. Divas stundas vēlāk Kaimiņš dalījās ar publisku paziņojumu, atklājot, ka abi ar Dārtu jau kādu laiku dzīvo atsevišķi un šobrīd ir noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par Artusa iespējām satikt dēlu.

Februārī Daneviča intervijā žurnālam "Ieva" kā attiecību izjukšanas iemeslu minēja to, ka viņai pietrūka mīļuma. Tāpat viņa atklāj, ka attiecību laikā piedzīvojusi emocionālu vardarbību.

Daneviča apgalvo, ka šobrīd Kaimiņš esot uzsācis tiesvedību pret Daneviču ar mērķi panākt to, lai bērns dzīvotu pie Kaimiņa un viņa drīkstētu savu atvasi satikt vienreiz nedēļā. Taču, viņasprāt, tiesvedība esot atriebība no bijušā drauga puses par to, ka viņa aizgājusi no attiecībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu