Džonijs Deps pievienojas "TikTok" un aizkustina miljonus ar savu pirmo video

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps, kurš 1. jūnijā izcīnīja uzvaru tiesas prāvā pret bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu, pievienojies populārajai sociālajai vietnei "TikTok". Dienu pēc pievienošanās viņš jau pulcējis vairāk nekā 7 miljonus sekotāju.

Deps savā pirmajā video pateicās saviem uzticīgajiem faniem, kuri viņu atbalstījuši tiesas prāvas laikā un atklāja to, ka ir gatavs virzīties uz priekšu.  

"Maniem dārgākajiem, lojālākajiem un nelokāmākajiem atbalstītājiem. Mēs esam bijuši visur kopā, mēs esam redzējuši visu kopā. Mēs kopā esam gājuši to pašu ceļu. Mēs kopā rīkojāmies pareizi, jo jums tas rūpēja," teikts pirmā publiskotā video aprakstā.

Viņš turpina: "Un tagad mēs visi virzīsimies uz priekšu kopā. (..) Esmu nomākts, ka nespēju jums pietiekami pateikties, bet tomēr - paldies. Mīlestībā un cieņā, Džonijs Deps." 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Jau ziņots, ka 1. jūnijā pēc sešas nedēļas ilgušās prāvas zvērinātie nosprieda, ka Deps un Hērda viens otram cēluši neslavu, vienlaikus nospriežot, ka Depam naudas izteiksmē pienākas ievērojami lielāka kompensācija.

Deps spriedumu svinēja kā savu uzvaru, savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie vienbalsīgi nolēma, ka Hērda ir vainīga visos trīs punktos par neslavas celšanu Depam, kā arī nolēma, ka Depam ir jāsaņem desmit miljoni dolāri kā kompensācija par zaudējumiem un pieci miljoni soda sankciju formā.

Tā kā Virdžīnijas štatā soda sankciju griesti ir 350 000 dolāru, kopējā atlīdzība būs 10,35 miljoni dolāru.

Zvērinātie nosliecās par labu Hērdai tikai vienā no trim pretprasību punktiem, ko viņa bija izvirzījusi pret Depu, un arī viņai piešķīra kompensāciju par zaudējumiem, tiesa gan, krietni mazākā apjomā - vien divus miljonus dolāru.

Deps iesniedza tiesā prasību pret Hērdu saistībā ar viņas 2018. gada rakstu avīzē "Washington Post", kurā Hērda raksturoja sevi kā "publisku personu, kas reprezentē vardarbību ģimenē".

Hērda Depu neminēja vārdā, tomēr Deps Hērdu iesūdzēja tiesā par viņas paustajām norādēm, ka viņš ģimenes attiecībās bijis vardarbīgs, un pieprasīja 50 miljonus dolāru lielu kompensāciju.

Hērda pretprasībā pieprasīja 100 miljonus dolāru, apgalvojot, ka viņai neslavu cēlis Depa advokāts Adams Valdmens, kas laikrakstam "Daily Mail" sacījis, ka apgalvojumi par vardarbību ģimenē ir "krāpšana".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu