Pieci sabiedrībā pazīstami cilvēki dalīsies ar savas profesionālās dzīves neveiksmju stāstiem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pasākumā "Fuckup Nights Riga", kas notiks šodien, ar saviem neveiksmju stāstiem profesionālajā dzīvē dalīsies piecas personības, savas jomas profesionāļi, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Alise Pabērza.

Ar piedzīvotajām neveiksmēm dalīsies Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule, politiķis Vjačeslavs Dombrovskis, reperis Arturs Skutelis, kino režisore Marta Elīna Martinsone un dramaturģe, stendapa komiķe Aiva Birbele.

Pabērza vēsta, ka "Fuckup Nights Riga" piedalās pieci runātāji, kuri piecpadsmit minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās profesionālajā dzīvē, sākot no nelieliem "fakapiem", kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neveiksmēm, kuras novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem.

"Fuckup Nights Riga" pasākumu mērķis ir neformālā gaisotnē dot iespēju runātājiem un klausītājiem dalīties pieredzē, iztaujāt vienam otru, mācīties no citu kļūdām un labi pavadīt laiku. Pasākums norisināsies K.K. fon Stricka villā plkst.19.30.

"Fuckup Nights" ir globāla kustība, kas ir radusies 2012.gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Patlaban "Fuckup Nights" pasākumi tiek rīkoti jau 321 pilsētā vairāk nekā 90 valstīs, kur dažādu profesiju pārstāvji nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu