Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 138 ceļu satiksmes negadījumi; gājis bojā zīdainis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 138 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 27 cilvēki un trīs gājuši bojā. Lielākā daļa negadījumu notikusi Rīgas reģionā.

Jaunākā informācija liecina, ka Rēzeknes novadā, Silmalas pagasta satiksmes negadījumā cietušas piecas personas - 1961.gadā dzimis "Toyota Land Cruiser" vadītājs, 1994.gadā dzimis "Volkswagen Transporter" vadītājs, kā arī "Volkswagen" pasažieri - 1967.gadā dzimis vīrietis, 2002.gadā dzimusi sieviete un 2019.gadā dzimis bērns, savukārt 2022.gadā dzimis bērns ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā.

Sākotnējā informācija liecina, ka zīdainis automašīnā pārvadās ratu kulbā, kas nav piesprādzēta. Savukārt "Volkswagen Transporter" vadītājs pie stūres bija sēdies bez atbilstošām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Policijā sākts kriminālprocess un izmeklēšanā tiks skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Tāpat ziņots, ka ceturtdien Lēdmanē uz Tīnūžu šosejas satiksmes negadījumā cietusi viena persona, bet divas gājušas bojā. Policija plkst.12.40 saņēma izsaukumu, ka Lēdmanē uz autoceļa Tīnuži-Koknese notikusi frontāla sadursme starp kravas auto "Volvo" un vieglo automašīnu "Mercedes Benz".

Kopumā ceļu satiksmes jomā aizvadītajā diennaktī pieņemti 410 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 181 par ātruma pārsniegšanu, 12 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu