Pasaulslavenās aktrises Rebelas Vilsones jaunā draudzene ir latviete

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/rebelwilson

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone, kura 9. jūnijā "iznāca no skapja", satuvinājusies ar modes dizaineri ar latviešu saknēm. 

Vilsones mīļotā sieviete Ramona Agruma, kura dzīvo Losandželosā, ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese.

Spriežot pēc Agrumas "LinkedIn" profila, viņā prot runāt četrās valodās - angļu, krievu, vācu un latviešu.

Tāpat Agruma no 2004. līdz 2009. gadam studējusi jurisprudenci Latvijas Universitātē.

Maijā Vilsone izdevumam "People" atklāja, ka ar viņu jauno draudzeni iepazīstinājis kāds draugs. "Mēs nedēļām ilgi runājām pa telefonu, līdz satikāmies. Tas bija labs veids, kā iepazīt vienai otru," viņa atklāja. "Tas bija vecmodīgi, bet tanī pašā laikā ļoti romantiski."

Lai arī pāris par savām attiecībām paziņoja jūnijā, abas kopā pavada jau ilgāku laiku. Agruma ir vairākkārt parādījusies Vilsones "Instagram". Pirmoreiz - šā gada janvārī, kopā apmeklējot Losandželosas "Rams" spēli. 

Tāpat abas kopā apmeklēja "Vanity Fair" Oskaru afterpartiju šā gada martā. 

Jau ziņots, ka Vilsone par jaunajām attiecībām ar sava dzimuma pārstāvi paziņoja 9. jūnijā.

"Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi," pie kadra, kur redzama kopā ar jauno draudzeni, rakstīja Vilsone. Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu