Svētdien pieķerts 21 dzērājšoferis un viens narkotikas lietojis autovadītājs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēts 21 autovadītājs, kurš pie stūres bija sēdies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, informēja Valsts policijas (VP) pārstāvji.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti astoņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, arī Zemgalē konstatēti astoņi autovadītāji alkohola reibumā, Vidzemē un Latgalē policisti apstādinājuši pa diviem dzērājšoferiem, bet Kurzemē pie stūres alkohola reibumā pieķerts viens autovadītājs.

Svētdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 214 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 60 - noformēti Rīgas reģionā. Vēl četri autovadītāji apturēti par agresīvu braukšanu - arī visi šie pārkāpumi fiksēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 439 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, 24 stundu laikā uz valsts autoceļiem reģistrēts 71 satiksmes negadījums, vienā no tiem gājis bojā cilvēks, bet 12 avārijās ir kopskaitā 17 cietušie.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu