Pirmdien avārijā Vidzemē bojā gājis cilvēks

Vita Daukste-Goba
, TVNET Ziņas | KLIK redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 135 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 satiksmes dalībnieki un viens gājis bojā, portālu TVNET informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Diāna Lūkina.

13 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas pusē. Cietušo vidū bija viens gājējs, četri velosipēdisti un divi elektrisko skrejriteņu vadītāji. Savukārt Kurzemē ceļu satiksmes negadījumā cietuši divi cilvēki. VP apkopotā informācija liecina, ka viens no cietušajiem bija elektriskā skrejriteņa vadītājs.

Zemgalē reģistrēta viena avārija, bet Vidzemē arī viena, turklāt tajā bojā gāja viens cilvēks. 

VP ziņu aģentūrai LETA precizēja, ka pirmdien ap pulksten 15 Limbažu novadā, Tallinas šosejas 79. kilometrā, saskrējās kravas automašīna "Volvo" un motocikls "Kawasaki". Motocikla vadītājs gāja bojā. Par notikušo sākts kriminālprocess, turpinās izmeklēšana.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 434 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 180 par ātruma pārsniegšanu, desmit par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, trīs par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un pieci par agresīvu braukšanu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu