"Tik neveikli!" Publiskots "Citu zēnu" Eirovīzijas rezerves priekšnesums, un faniem tas nepatīk

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Citi zēni".
Grupa "Citi zēni". Foto: EBU / NATHAN REINDS

Mēnesi pēc Eirovīzijas dziesmu konkursa noslēguma publiskots video, kuru Latvijas pārstāvji grupa "Citi zēni" būtu izmantojuši kā rezerves video, ja nevarētu uzstāties klātienē Turīnā.

Ņemot vērā konkursa rīkotājvalsts, Itālijas, stingros noteikumus attiecībā pret Covid-19, katrai dalībvalstij bija jāsagatavo rezerves priekšnesums, ja tā tomēr nepiedalītos klātienē Turīnā.

Publiskots arī grupas "Citi zēni" rezerves priekšnesums, taču ļaudis teju vienbalsīgi atzīst - labi, ka puiši tomēr uzstājās klātienē.

Rezerves video ļoti atšķiras no pusfināla versijas Turīnā - tajā nav gaismu efektu, arī horeogrāfija nav atstrādāta, taču vislielāko mulsumu izraisa grupas solista Jāņa Pētersona neveiklais mirklis uz skrejceliņa - viņš paklupis.

"Jānis taču paklupa!", "Piedodiet, bet šis izskatās smieklīgi...", "Laikam tāpēc viņi Turīnā atbrīvojās no skrejceliņa!", "Paldies Dievam, viņi uzstājās Turīnā!", "Šis priekšnesums ir tik kļūdains! Tik neveikli! Labi, ka viņi uzstājās dzīvajā!" - bija tikai daži komentāri, kas lasāmi pie rezerves video.

Tāpat daudzi grupas fani joprojām turpina uzsvērt, ka atraktīvie puiši bija pelnījuši iekļūt Eirovīzijas finālā.

Jāpiebilst, ka pērn tika publiskots arī pagājušā gada pārstāves Samantas Tīnas rezerves priekšnesums, kas, pēc ļaužu domām, izskatījās daudz labāks par dzīvo uzstāšanos Roterdamā. 

Atgādinām, ka par 2022. Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājiem tika atzīti Ukrainas pārstāvji, grupa "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Stefania". Uzvarētāji izsolīja savu Eirovīzijas statueti un iegūtos līdzekļus ziedoja Ukrainas armijai cīņā pret agresoru Krieviju. 

Video: "Citu zēnu" rezerves video

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu