Uz Brīvības ielas dzīvību zaudējis velosipēdists

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Trešdien, 16.jūnijā, Latvijā reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 24 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.23 Rīgā, Brīvības gatvē, pēc policijā saņemtās sākotnējās informācijas kāds vīrietis braucis ar velosipēdu un pēkšņi nokritis. Velosipēda vadītājs gājis bojā. Valsts policija vēl skaidro precīzus notikušā apstākļus.

Trešdien 17 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, divi - Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji, pieci - velosipēdisti, bet viens - elektroskrejriteņa vadītājs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: piecus - Kurzemē, divus - Rīgas reģionā, bet vienu - Latgalē. Galvaspilsētā aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 222 protokoli: Rīgas reģionā sodīts 51 autovadītājs, Vidzemē - 83, Zemgalē - 42, Kurzemē - 31, bet Latgalē - 15 autovadītāji. Rīgā 12 un Vidzemē viens vadītājs sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 399 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu