Latvijā turpinās aktīva ceļu būvdarbu sezona; jārēķinās ar papildu laiku ceļā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Plānojot brīvdienu braucienus, autovadītājiem ir jāierēķina papildu laiks ceļā, ņemot vērā faktu, ka Latvijā turpinās aktīva ceļu būvdarbu sezona, atgādina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Valsts ceļu tīklā patlaban remontdarbi notiek vairāk nekā 80 posmos. Visvairāk būvdarbu posmu ir uz reģionālajiem autoceļiem.

Piektdienas pēcpusdienā jārēķinās ar intensīvu satiksmi Pierīgā. Lielākie satiksmes ierobežojumi joprojām ir uz Ventspils šosejas (A10) un uz Ērgļu ceļa (P4), tāpēc, dodoties šajos virzienos, autovadītāji tiek aicināti izmantot alternatīvus maršrutus.

Ir sākta seguma atjaunošana uz autoceļa Smiltene-Valka (P24) no Valkas novada robežas līdz Valkai, Kurzemes piekrastē segumu sāk atjaunot autoceļa Ventspils (Leči)-Grobiņa (P111) posmā no Užavas līdz Jūrkalnei. Abu posmu šķērsošanai jāplāno 30-40 minūtes ceļā.

Visus aktuālos remontdarbu dēļ noteiktos ierobežojumus uz valsts autoceļiem ir iespējams uzzināt, ielūkojoties LVC interneta mājaslapā atrodamajā ceļu remontdarbu kartē. Tāpat iegūt vai nodot informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem var pa LVC diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu