Kristaps Zutis vieš skaidrību par attiecībām ar "tiktokeri" Elīnu Pakalni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pirms kāda laika uzvirmoja runas, ka bokseris Kristaps Zutis satuvinājies ar pašmāju "Tik Tok" zvaigzni Elīnu Pakalni. Nu intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" viņš atklāj, kādas ir abu attiecības. 

Zutis intervijā slaveno "tiktokeri" nodēvē par labu draudzeni un spēcīgu sievieti. "Domājam mazliet padarboties izklaides industrijā, uzfilmēt šovus un kaut ko tamlīdzīgu," par nākotnes plāniem kopā ar Elīnu runā Zutis.

"Es zinu daudz spēcīgu sieviešu. Piemēram, Elīna Pakalne, ar kuru kopā darbojos. Viņa ir tik jauna, bet tik advancēta savās domās un izpratnē par lietām. Tāpēc mēs arī kopā darbojamies dažādos projektos."

Savukārt, runājot par savu privāto dzīvi, Zutis atklāj, ka šobrīd bauda brīva vīrieša statusu. "Šobrīd laulības nav manā dienaskārtībā. Man nesen izjuka ilgākas attiecības. Tāpēc pavisam noteikti es nemeklēju attiecības. Gribu pabūt viens, gribu sakārtot savu galvu un domas. Ja man būs attiecības, tad tām ir jābūt nopietnām. Es vēlos kaut kad "noparkot" kuģi ostā. Pašlaik mana prioritāte ir darbs," tā Zutis.

Pilnu interviju ar Kristapu Zuti lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu