Trīs Jūru Iniciatīvas valstu samita laikā Rīgā ierobežos satiksmi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Satiksme. Attēls ilustratīvs.
Satiksme. Attēls ilustratīvs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Trīs Jūru Iniciatīvas valstu samita laikā Rīgā no šodienas līdz līdz 21.jūnijam noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

No šodienas plkst.12 līdz 21. jūnija plkst.13 tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju, elektroskrejriteņu, velosipēdu un velorikšu kustība kolonnas pārvietošanās maršrutos un piebraucot vai aizbraucot no apmeklējamiem objektiem Hanzas ielā, Pulkveža Brieža ielā un Mihaila Tāla ielā.

Pirmdien, no plkst.19 līdz 20.30 ierobežojumi būs spēkā Doma laukumā, Herdera laukumā un Pils ielā, posmā no Doma laukuma līdz Pils laukumam.

No plkst.19 līdz 23 satiksme tiks ierobežota Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā, Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā, Pils laukumā, Poļu gātē, kā arī Citadeles ielas un Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā.

Pirmdien šajā laikā tiks slēgta gājēju, elektroskrejriteņu, velosipēdu un velorikšu kustība 11. novembra krastmalas labajā pusē, posmā no Poļu gātes līdz Vanšu tiltam, un Vanšu tilta labajā pusē, posmā no kāpnēm līdz Citadeles ielai.

Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju un Nacionālo bruņoto spēku Militāro policiju ierobežos vai nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi un gājēju, elektroskūteru, velosipēdu un velorikšu kustību minētajās vietās norādītajā laikā.

No šodienas daudziet pasākuma norises vietās tiks noteikti transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu